Hallens Venner
Velkommen til vores hjemmeside                                   

Nr. 3 – 2015

Så er sæsonen kommet godt i gang og det ser tilfredsstillinde ud, dog har badminton ikke den tilslutning som den har haft, men man kan jo håbe at det vender tilbage igen på et tidspunkt.

Vores økonomi ser fornuftig ud på trods af de store besparelser vi har været udsat for fra kommunens side, men vi kan jo kun kæmpe videre og forsøge at skaffe andre indtægter.

Et af disse tiltag som skal forbedre vores økonomi er en messe som vi vil forsøge at stable på benene her til foråret, her bliver der brug for noget hjælp fra hallens venner, men det plejer i jo også at være villige til, så mon ikke det også går denne gang.

Som det jo nok er mange bekendte så arbejdes der med at etablere et køkken i den gamle aula, jeg har nu tilbudt at de kan få springgraven til dette formål, da udlejningen efterhånden er helt væk, fordi anlægget ikke er tidssvarende mere. De tygger på tilbuddet, og er ikke vendt tilbage endnu.

Næste opgave er jo julefrokosten, og den kræver også lidt hjælp fra mange af jer til at hænge lys op og lægge dansegulv ud.

Vinsmagningen og grillaftenen som vi havde i juni blev en god eftermiddag og aften, det var årets bedste vejr, og med læskærme fra Hans Jørgen, blev det et forrygende hjørne vi fik lavet foran hallen.

Vi har også serveret biksemad med rester fra byfesten, og Ejvind lavede noget rigtig godt biksemad som blev fortæret med velbehag, vi var ikke så mange, men de der kom havde en hyggelig eftermiddag.

Hilsen Bøvling Hallen

v/Bent Lyhne
Nyhedsbrev til Hallens VennerNr. 1 – 2015


Så er det nye går kommet godt i gang, og alt kører i højeste gear, men det er jo også det hallen skal leve af.


Året er jo startet med budgetter og besparelser, og ved en gennemgang af tallene, er vi kommet frem til at det jo nok skal gå, dog er vi nødt til at holde lidt mere på pengene end førhen.


Jeg har nu fået udstyret hjem til bueskydning, og håber at jeg snart får tid til at sætte det i gang, det kræver lidt forberedelse, vi skal have lavet et skab til udstyret, og så skal det samles så det også kan bruges, men mon ikke det kommer snart.


Vi har ikke haft den store succes med de arrangementer vi har forsøgt os med i hallens venner, og vi synes at vores ideer er ved at være udtømte, så derfor vil vi nok prøve med færre arrangementer, og så håbe at vi får mere held med tilslutningen fremover, vi er jo også stadig åbne for forslag til arrangementer.


Det er også ved tiden i skal have fornyet medlemskabet af hallens venner, og det gøres som sædvanlig på to måder, enten ved at overføre penge, eller komme om i hallen og betale kontant.


Overførsel til flg. Konto reg. 9630 konto 0806181323.


Der skal indbetales 100,- kr. pr person der ønsker at være medlem.Vi håber stadig på stor opbakning til vores hal.


Hilsen Bøvling Hallen


v/Bent Lyhne


Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 4 – 2014


Så står julen for døren, og det er tid til at gøre status over året der er gået, og hallen synes at have klaret sig godt de seneste år.


Besparelsen som der er blevet omtalt i de sidste nyhedsbreve blev på 196.000,- kr., det er jo et stort indgreb i vores økonomi, men ved nedskæringer og fremtidssikring ser det ud til at vi kommer over det, uden de store katastrofer.


Fremtiden tegner dog stadig ikke for godt, da der er flere udfordringer, som ser ud til at dukke op fremover, blandt andet så er vi jo stadig afhængig af et ekstra tilskud fra kommunen på 170.000,- kr., og dem vil de jo nok også spare væk engang.


Vi skal jo huske på at hallen her i Bøvling har kommunen jo ingen brug for, da vi jo er de eneste der ikke har en skole tilknyttet. så hvis vi ikke selv kan holde den kørende, så kommer der ingen og hjælper os.


Det ville også være ønskeligt hvis der kunne skabes flere aktiviteter i hallen, også ikke idrætslige, da jeg mener det er vores eneste chance for at overleve på sigt, og jeg mener, at vi har alle de idrætsaktiviteter, som man kan forvente af en landsby på vores størrelse.


Idrætten klarer sig nogenlunde, især har gymnastikken fået gang i mange hold, og det er glædeligt.


Forbrugeraftenen gik godt og der dukkede ca. 80 mennesker op og BUF lavede en god skilling på aftenen.


Bueskydningen er også blevet prøvet, og der dukkede en del op, som også var interesserede i at skyde fremover, så nu er vi ved at få tilbud hjem på udstyr, og så må vi vurdere om vi tror nok på ideen, til at vi vil investere i udstyret.


Hobbyaftenen er også kommet i gang, og der er mellem 4 og 7 der dukker op hver mandag kl. 19.00 i det gamle fysioterapi.


Til sidst ønskes alle hallens venner en glædelig jul samt et godt nytår.


Hilsen Bøvling Hallen v/Bent Lyhne


Nr. 3 – 2014                                      

Så er sæsonen godt i gang, og det ser ud til at udlejningen holder det samme niveau som vi har haft de sidste år, dog har damehåndbold været nødt til at lukke ned, men vi håber det kommer i gang igen næste år.

Af nye tiltag ser det ud til at vores nye motionsform jump fit bliver en succes, der er i hvert fald mange der er kommet i gang.

Smedene er blevet færdige med strålevarmen, så må vi jo håbe at besparelsen står mål med investeringen, men mon ikke det går.

Kommunens sparerunde er også kommet til os i hallerne, vi skal spare 1 million tilsammen i de 8 haller, vi ved dog ikke endnu hvem der skal spare hvor meget.

Som et nyt tiltag, vil vi i år prøve at lave en hobbyaften, og det bliver sådan, at man kan komme herom og sidde med sin hobby, og få lidt selskab, eller gode råd hvis det er nødvendigt, mon ikke også der serveres kaffe.

Der bliver i øjeblikket arbejdet på at få en forbrugeraften stablet på benene, og der vil vi få brug for noget frivillig hjælp, til gengæld er det mit mål, at alle medlemmer af hallens venner skal have rabat på indgangsbilletten.

Aktiv torsdag starter snart igen(9, okt. kl. 9) og der forventer vi jo at se mange af jer i hallen.

Her i efterårsferien er der gymnastikskole i hallen med 22 deltagere.

Hilsen Bent

 

Nr. 2 – 2014

Så står sommerferien for døren, og smedene arbejder på højtryk, for at få vores nye varmeanlæg sat op, så de også kan få lidt ferie.

Arbejdet skrider fremad, så mon ikke de når det, det skal i hvert fald nok blive klar til sæsonen starter.

Vi har selv pillet det gamle anlæg ned, og der er nogle frivillige der har hjulpet til, det er altid dejligt, at jeg så let kan få hjælp til forskellige gøremål, som er lidt uoverskuelige at gå alene med.

Omkring økonomien er der stadig ingen afklaring, og det ser ud til at vi først får noget at vide engang i oktober, og måske endda først i november, det er sent, men der er nok ikke meget vi kan gøre, jeg håber stadig, at beløbet jeg skrev i det sidste nyhedsbrev holder, men jeg frygter godt nok at det kan blive værre, men det kan kun tiden vise.

Den kommende sæson ser spændende ud, da jeg synes at der i foreningen arbejdes godt med mange spændende tiltag, jeg ved jo godt at ikke alt bliver til noget, men det er dog dejligt at der forsøges noget, ellers sker der jo slet ikke noget.

Vi har her i forsommeren forsøgt os med en tur til Thyborøn, men der var ikke tilslutning nok, til at vi kunne gennemføre.

Fredag d. 22 august vil der igen blive arrangeret ”open by nigth” i Bøvling, det vil kræve en del frivillig hjælp, men erfaringen siger mig, at det ikke bliver det store problem, sidste gang gik det jo storartet, så mon ikke vi kan gentage det.

Hilsen Bent

 

Nr. 1 – 2014

Så er 2014 gået i gang, og det tegner til at blive et år i forandringernes tegn, og forandringerne træder i kraft fra 2015.

Der er netop nu ved at blive lavet en undersøgelse af udgifterne i Lemvig Kommune til fritidsområdet, og det betyder hallerne, og kun hallerne, det har vi selvfølgelig undret os over, men det er sådan det er, dog er svømmehallerne også med i undersøgelsen.

Det er et spændende projekt at deltage i, men jeg er bange for at det på sigt bliver en lidt dyr omgang for Bøvling Hallen, mit bud er nok at det kommer til at koste os mellem 60 og 100.000 kr. om året.

Der bliver arbejdet på at omlægge hele tilskudsmodellen til hallerne, og det kan være sundt nok, men det bliver sagt klart, at det også drejer sig om besparelser.

Vi er i hallens venner ved at komme frem til nogle arrangementer, som vi håber at få sat i gang her i løbet af foråret, men inden den tid skal vi lige have klaret kontingentbetalingerne.

Kontingentet kan som altid indbetales på vores konto som er: reg. nr. 9630 konto nr. 0806181323

I er selvfølgelig også velkomne til at indbetale i hallen med kontanter, jeg er her altid om formiddagen.

Håber i har lyst til stadig at være medlemmer af Hallens Venner.

 

Hilsen Bent


Nr. 4 – 2013

Så er det ved at være sidst på året, og det er tid til at se tilbage, men måske især til at se frem.

Året der er gået har været et godt år, og vi har fået lagt vores nye tag på sydsiden, og efterfølgende lagt solceller op, solcellerne fungerer godt, og giver en masse strøm, men finansieringen er stadig ikke på plads, det er frustrerende, at det kan tage så lang tid, når det for over et år siden var så godt, og det var bare med at komme i gang.

Kommunen har sat en undersøgelse i gang af fritidsområdet, og det betyder at hallerne, og kun hallerne skal ses efter i sømmene, det betyder vel besparelser, så det kommer vi nok til at forholde os til.

Hvis man læste Venstre’s valgprogram, kunne man se at de ville belønne de haller, der kunne skaffe anden udnyttelse end idræt, det betyder jo nok at vi skal til at se på andre muligheder, og det er jo nok ting som strikke og kortklubber og lignende de mener.

Jeg håber for byens og hallens skyld, at der stadig vil være opbakning til hallen, og som sagt tror jeg at vi vil komme til at vænne os til sværere tider, hvor det bliver nødvendigt at tænke anderledes.

Jeg vil i den forbindelse gerne gøre lidt reklame for vores nye forening, nemlig Bøvling Musik og Kreativ, vi er i gang med musikundervisningen og har næsten 20 børn tilmeldt, og det uden vi har gjort noget særligt for det, hvis i kender nogen der kunne have lyst til musik hører vi gerne fra jer.

 

Den anden del af foreningen nemlig den kreative er ikke kommet i gang endnu, men vi håber at der er nogen der har lyst til lidt kreativ, for så har vi muligheden nu, der er lokale som kan indrettes efter brugernes ønsker.

Det er nu her til nytår at Jens Johan stopper i hallens venner, men der er nogen nye, der har meldt sig klar til at hjælpe, og det er Majbrit Jeppesen, Ejvind R. Jensen og Hans Jørgen Christensen, en stor tak for det.

Der skal også lyde en stor tak til Jens Johan for de år der er gået, han har ydet en stor indsats.

Til sidst ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Hilsen Jens Johan og BentNr. 3 – 2013

Så er der kommet solceller på taget, og de ser ud til at fungere som planlagt, de er dog endnu så nye at vi ikke kender til produktionen endnu.

Finansieringen er stadig ikke på plads, der er gået enten politik, eller anden form for snak i det, men de lover stadig at der kommer en løsning, i form af et kommunelån på fordelagtige vilkår.

Vores nye musiklokaler begynder at tage form, og der vil være åbent hus lørdag d. 21. sept. kl. 10 til 12, hvor alle vil være velkomne til at kigge forbi, og høre lidt musik og sang, ved dem som skal undervise og ved friskolens kor.

Sæsonen er gået i gang og det er rart at få lidt liv i huset igen.

Desværre måtte vi aflyse turen til frk. Pedersens have på grund af alt for lille tilslutning.

På grund af Jens Johan’s sygdom ønsker han at blive løst fra sine forpligtelser her i hallens venner, og det betyder jo at vi gerne vil høre, om der er et par stykker der vil hjælpe med at føre hallens venner videre, det håber vi der er, da det vil være kedeligt hvis vi må lukke ned, vi har dog haft mange hyggelige stunder.

Vi håber at høre fra et par stykker eller flere.

I samarbejde med Dagli’brugsen vil vi her i efteråret arrangere ølsmagning, men derom senere.

Hilsen Jens Johan og Bent


***************


Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 2 – 2013

Så er det tid til endnu et nyhedsbrev fra hallen.

Vi er blevet færdige med at skifte taget, og det gik rigtig godt, der blev ydet en fantastisk indsats af de frivillige, der havde meldt sig til at hjælpe, tømreren var i alt fald imponeret over indsatsen, der skal endnu engang lyde en stor tak her fra hallen.

Sæsonen er slut, og det er stille her i hallen, der er kun lidt zumba og lidt badminton, og så er der jo udendørs fodbold.

Næste sæson ser ud til at leve op den som er gået, det er først og fremmest håndbold der udvider aktiviteterne, de er oppe på at have 10½ time om ugen, det er mange år siden det har været så stort, men det er glædeligt. 

Ellers venter vi jo på solcellerne, dem forventer vi at få lagt op før sommerferien, og så venter vi især på at høre fra kommunen, om de vil være behjælpelige med finansieringen, eller vi selv skal til lommerne. 

Første arrangement med hallens venner er også lige på trapperne, det er en cykeltur til frk. Pedersens have i Skalstrup, vi håber denne tur vil falde i manges smag, således vi kan få en hyggelig tur.

Sundhedshuset er kommet i fuld gang, og det har givet noget mere liv på parkeringspladsen uden for hallen, og det er dejligt med liv omkring huset.

Hilsen Jens Johan og BentTil Hallens Venner.

 

Så er det første arrangement klar til afholdelse.

 

Lørdag d. 1. juni vil vi over at se frøken Pedersens have i Skalstrup, og vi vil prøve at gennemføre det som en cykeludflugt.

 

Vi cykler fra Bøvling Hallen kl. 12.30 og forventer at være i Skalstrup kl. 13.15.

 

Vi forventer at bruge et par timer i haven hvor der også serveres kaffe og et stykke kage.

 

Vi cykler hjem kl. 15.30 og på vejen hjem vil der være en forfriskning et eller andet sted.

 

Turen koster 75,- kr. (hvis der er nogen som gerne vil med, som ikke er medlem af Hallens Venner koster det 100,- kr.)

 

Tilmelding til boevlinghallen@mail.dk eller tlf. 97885460 senest mandag d. 27 maj.

 

Hvis der er nogen der ikke vil cykle er det også muligt at køre i egen bil.

 

Hilsen Jens Johan og Bent

 


Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 1 – 2013

Så er det nye år kommet godt i gang, og det nye sundhedshus er færdigt, og næsten alle lejere er flyttet ind, dog mangler fysioterapeuten da han først flytter ind d. 4. marts, og det er lige tids nok til åbningsfesten, som er d. 7. marts fra kl. 14.00 til 16.00, det vil også blive annonceret i dagspressen.

Solcellerne er bestilt, og de vil blive lagt op, når engang vi har fået skiftet taget på den sydlige side af hallen, vi var jo så heldige at få møllepenge til at skifte taget.

Vi håber på at få en hjælpende hånd til solcellerne fra kommunen, og det er fordi at vi får et ekstraordinært tilskud hvert år, det kan måske veksles til et engangstilskud, det vil begge parter nok have mere ud af.

De gamle skolebygninger er jo også snart fortid, der vil blive et hul i bybilledet, men med tiden vænner vi os jo nok også til det.

Hjælpefrokosten og generalforsamlingen er i år fastlagt til lørdag d. 13. april kl. 12.00 til frokosten og kl. 14.00 til generalforsamlingen.

Over 60 % af vores medlemmer har betalt medlemskabet til Hallens Venner, og resten får chancen nu, det er stadig den samme billige pris, nemlig 100,- kr. pr. person, og pengene kan overføres til: Reg. nr. 9630 konto nr. 0806181323.

I er selvfølgelig også velkomne til komme i hallen og betale kontant.

Hilsen Jens Johan og Bent


Nr. 4 – 2012

Først og fremmest ønskes i alle en god jul samt et godt nytår, med håb om at det nye år må blive godt.

Det skrider godt fremad med det nye sundhedshus, så det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at fungere, når det bliver taget i brug.

Med hensyn til parkeringspladsen, så lykkedes det ikke, at få lavet noget med sammenhæng, men der bliver måske rettet op på noget af det, da vi måske får lagt lidt nye fliser hen til skolen.

Hallen har i år en rigtig god udlejning, og det er glædeligt, det halter lidt mere med de andre lokaler (springgrav og spejlsal).

Hvis hallens venner synes de mangler et arrangement i år, så har i nok lidt ret, men vi har besluttet at ”open by nigth” var det 3. arrangement, det var et arrangement der tog noget tid, og derudover er Jens Johan hængt noget op arbejdsmæssigt, han har tillidsposter på Vestas, og det er der arbejde ved i øjeblikket.

Til gengæld har vi nok de første 2 arrangementer i støbeskeen til foråret, men det hører i nærmere om nå tiden nærmer sig.

Hallen vil nok investerer i solceller, for at spare lidt på vores penge, på lidt længere sigt.

Græsset mellem hallen og sundhedshuset, kunne jeg godt tænke mig at lave til et aktivt område, måske petanque og krolf.

Hvis nogen har lyst til at bruge disse ting, eller har andre forslag hører jeg gerne fra jer.

Hilsen Jens Johan og BentNyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 3 – 2012

Så er efteråret kommet, og tiden er kommet hvor der sker en masse i hallen igen.

I år er det håndboldudvalget der har udvidet, der er kommet et ekstra børnehold(U12), og som noget nyt vil de prøve med en ekstra træning for både U10 og U 12, som skal træne samtidig, og de forsøger med fredag eftermiddag, det håber vi der bliver godt.

Derudover håber vi det lykkes at stable et damehold på benene igen.

Som noget nyt i år skal der startes håndboldfitness, det bliver spændende at se om det bliver et tilløbsstykke, det burde det, det ser spændende ud

Fredag er i øvrigt godt besat i år, da der er fredagssjov for både store og små, nemlig 0-3 klasse og 4-8 klasse, så det fylder vel 10-12 fredage.

De øvrige udvalg ser ud til at fortsætte de aktiviteter som de har haft de senere år.

Dog er gymnastikudvalget gået ind i motionsbranchen, med både zumba og motionsboksning på programmet.

Hallen har søgt møllepenge og fået 150.000,- kr. til at udskifte taget på hallen. Og det forventer vi skal gøres engang til foråret.

Hallens Venner og Dagli’ brugsen takker for den store hjælp vi fik i forbindelse med vores ”open by nigth” som hallens venner jo var med til at arrangere.

 

 

Det blev en dejlig aften med godt vejr og en masse mennesker (flere end vi havde forventet), men det er kun positivt, vi forventer at vi prøver igen om to år, måske endda med en gris mere.

Byggeriet af det nye sundhedshus er startet, og de roder lidt, men det er ikke noget der generer os særlig meget, vi vil gerne have lavet lidt sammenhæng, med det nye parkeringsområde som bliver lavet, så det arbejder vi lidt på.

Når vores fysioterapeut flytter ud skal vi jo have noget i de tomme lokaler, en af de ting jeg arbejder lidt med, er at få noget musik i gang, der er slet ikke noget musikliv i Bøvling, og det er heller ikke noget der stjæler en hel masse fra andre.

Der må da være nogen der har interesse i musik, og hvis der er nogen iblandt jer der har det, eller i kender nogen som har det, så hører jeg gerne fra jer.

Hilsen Jens Johan og Bent


Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 1 – 2012

Så er vinterferien overstået og der er kommet elevator i hallen, den glæder vi os til at bruge, der er jo nogen, der har været forhindret i at bruge bl. a. arkivet, så nu kan i bare møde op.

De gamle omklædningsrum er næsten færdige, og det er efter en stor indsats fra frivillige, resultatet er blevet godt.

Snapsesmagningen var en god eftermiddag, og vi tror at folk nød dagen, snapsene smagte i hvert fald godt.

Næste arrangement i Hallens Venner i d.16 marts kl. 19.00, hvor der er ølsmagning fra vore lokale bryggere (Peder Billeskov-Ib Winckelmann - Jørgen Erik Madsen-Jakob Vestergård og Kaj Christensen), der serveres en let anretning til, prisen er 100,- kr. pr person.(Sidste tilmelding d. 8 marts.)

Der er nu kun ca. 10 personer tilbage der ikke har fornyet deres medlemskab af Bøvling Hallens Venner, det kan nås endnu, men dette er sidste henvendelse fra vores side.

Fornyelse kan ske ved at overføre 100,- kr. pr person til Reg. Nr. 9630  konto nr. 0806181323

Hvis ikke i ønsker at forny medlemskabet, siger vi tak for den tid i har været medlemmer.

Hilsen fra Jens Johan og Bent.


***************

 


Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 3 – 2011

Så er det ved tiden, at vintersæsonen går i gang, det ser ud til at det bliver en god og travl vinter, af nye ting kan nævnes, at det er lykkedes håndbold, at starte et damehold op igen, fodbold ser ud til at få god gang i indendørs fodbold, og der er også startet et nyt gymnastikhold op, og det er et motionshold der hedder gymfit, ellers ligger de nye ting mest i dagtimerne.

Her sker der også flere tiltag, først og fremmest samværsklubben, som starter om onsdagen fra kl. 9.30 til 12.00, i samarbejde med handicaporganisationen i Lemvig, første gang d. 7. sept.

Det bliver et mødested for dem, der måske ikke er så meget til idræt, eller som ikke kan så meget mere.

Dagen starter med fælles kaffe, og derefter vil der blive mulighed for forskellige aktiviteter, og der må gerne ønskes, så vil vi prøve at efterkomme ønskerne,(første dag kommer DGI).

Engang imellem vil der være noget fælles, såsom sang, musik eller fortælling, måske en rejsefortælling med billeder.

Her er det at Hallens Venner kan gøre en indsats, i kan prøve at få nogen med herom, og måske hjælpe vedkommende, der serveres nemlig kaffe i spejlsalen, så lidt hjælp kan der godt bruges.

Vi prøver også at lave idræt i dagtimerne om tirsdagen fra 9 til 11.30, der vil blive stillet op til badminton, bordtennis og måske lidt volley (måske det der hedder bedstevolley)også her er der kaffe og et rundstykke, første gang d. 20. sept.

Begge formiddage koster 40,- kr. pr. stk. inkl. kaffe.

Der er også ved at blive forsøgt startet et tilbud til børnene efter skoletid, nemlig en juniorklub som skal have åbent 2 dage om ugen, det går lidt trægt med tilmeldingerne, men vi håber det kommer.

Set lidt bagud, skal nævnes at Mini-ol for de psykisk syge var en kæmpe succes, der skal endnu en gang lyde en stor tak, til de der gjorde denne dag mulig.

Indgangspartiet er blevet skiftet og det er et flot syn derudover er der nu meget mere varmt i gangen, så det må jo have været tiltrængt.

Frokosten vi havde med Hallens Venner var også en god dag, og vi er blevet opfordret til at gentage den, så må vi jo se på.

Hoppedagen, som vi havde i april, var også en god dag, dog må vi konstatere, at der ikke kom mange sidst på dagen, efter at de alle havde været her i løbet af dagen med skole eller børnehus, men det må vi lære af, hvis vi prøver igen en gang.

Det næste større projekt der er i støbeskeen vedrørende vedligehold, er en renovering af de gamle omklædningsrum, de trænger voldsomt, da der stort set ikke er gjort noget ved selve omklædningsrummene, siden de er bygget.

Til sidst skal nævnes, at der nu er gang i at søge penge fra fonde til vores elevator, som vi stadig gerne vil have, vi håber det lykkes.

Endeligt skal det nævnes at der d. 10. sept. er åbent hus flere steder i hallen, det gælder motionscenter, billard, talentspring, computerkursus, fysioterapeuten og lokalhistorisk arkiv, det er fra 10.00 til 12.00.

Hilsen fra Hallens Venner v/Jens Johan Viborg og Bent Lyhne.


Velkommen til vores hjemmeside

Nr. 3 – 2015

Så er sæsonen kommet godt i gang og det ser tilfredsstillinde ud, dog har badminton ikke den tilslutning som den har haft, men man kan jo håbe at det vender tilbage igen på et tidspunkt.

Vores økonomi ser fornuftig ud på trods af de store besparelser vi har været udsat for fra kommunens side, men vi kan jo kun kæmpe videre og forsøge at skaffe andre indtægter.

Et af disse tiltag som skal forbedre vores økonomi er en messe som vi vil forsøge at stable på benene her til foråret, her bliver der brug for noget hjælp fra hallens venner, men det plejer i jo også at være villige til, så mon ikke det også går denne gang.

Som det jo nok er mange bekendte så arbejdes der med at etablere et køkken i den gamle aula, jeg har nu tilbudt at de kan få springgraven til dette formål, da udlejningen efterhånden er helt væk, fordi anlægget ikke er tidssvarende mere. De tygger på tilbuddet, og er ikke vendt tilbage endnu.

Næste opgave er jo julefrokosten, og den kræver også lidt hjælp fra mange af jer til at hænge lys op og lægge dansegulv ud.

Vinsmagningen og grillaftenen som vi havde i juni blev en god eftermiddag og aften, det var årets bedste vejr, og med læskærme fra Hans Jørgen, blev det et forrygende hjørne vi fik lavet foran hallen.

Vi har også serveret biksemad med rester fra byfesten, og Ejvind lavede noget rigtig godt biksemad som blev fortæret med velbehag, vi var ikke så mange, men de der kom havde en hyggelig eftermiddag.

Hilsen Bøvling Hallen

v/Bent Lyhne

       

Nyhedsbrev til Hallens Venner

Nr. 4 – 2012

Først og fremmest ønskes i alle en god jul samt et godt nytår, med håb om at det nye år må blive godt.

Det skrider godt fremad med det nye sundhedshus, så det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at fungere, når det bliver taget i brug.

Med hensyn til parkeringspladsen, så lykkedes det ikke, at få lavet noget med sammenhæng, men der bliver måske rettet op på noget af det, da vi måske får lagt lidt nye fliser hen til skolen.

Hallen har i år en rigtig god udlejning, og det er glædeligt, det halter lidt mere med de andre lokaler (springgrav og spejlsal).

Hvis hallens venner synes de mangler et arrangement i år, så har i nok lidt ret, men vi har besluttet at ”open by nigth” var det 3. arrangement, det var et arrangement der tog noget tid, og derudover er Jens Johan hængt noget op arbejdsmæssigt, han har tillidsposter på Vestas, og det er der arbejde ved i øjeblikket.

Til gengæld har vi nok de første 2 arrangementer i støbeskeen til foråret, men det hører i nærmere om nå tiden nærmer sig.

Hallen vil nok investerer i solceller, for at spare lidt på vores penge, på lidt længere sigt.

Græsset mellem hallen og sundhedshuset, kunne jeg godt tænke mig at lave til et aktivt område, måske petanque og krolf.

Hvis nogen har lyst til at bruge disse ting, eller har andre forslag hører jeg gerne fra jer.

Hilsen Jens Johan og Bent