GÆSTEBOG.

Skriv en hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Sømandens mor, d. 15-02-2004
Hej John. Tillykke med din nye hjemmeside.Jeg er dybt imponeret og denne orden i dit værksted.Jeg håber at se den samme orden i Carstens garage om ca.1 år.Jeg har hørt meget om værksteds-katten Pelle fra Sømanden.Kunne det ikke lade sig gøre at se et billede af den her på din hjemmeside. Mange hilsner fra Sømandens mor. P.S Vi savnede dig til receptionen hos CLASSIC FORD.
E-mail:
Skrevet af Erik Løye, d. 09-02-2004
Tillykke med siden - værksteds nostalgi; det er som at se min fars DOMI værksted i '50erne, bortset fra det nymodens Hydrolastic apparat. Jeg vil spændt følge med og fra tid til anden komme med evt. kommentarer. Erik
E-mail:
Skrevet af klitmoller, d. 05-02-2004
Det må jeg sige, den sidde er fandeme flot, magen til freak skal man lede længe efter - men jeg synes jo nok du er lidt streng ved fruen, når du udtaler dig som du gør om en Sherpa Van, flot side, MEN HVOR ER KØB OG SALG afdelingen.
E-mail:
Skrevet af Kurt, d. 02-02-2004
Hej John. Her ser man virkelig at der er tale om en vaskeægte BMC-Tåbe. Tillykke med det, og bliv ved med det. Morris-Kurt
E-mail:
Skrevet af William Morris, d. 01-02-2004
Kære Hollænder ! Det er mig en stor ære og (som forhåbentlig den første) - at skrive i gæstebogen. Sidens opsætning er flot i farvevalg og nu er det kun vores fantasi der sætter grænsen for videreudviklingen af dette projekt venlig hilsen .... din William !
E-mail: