Peace, Love and Harmony
Aftenudsigt fra mit hus
Velkommen til min hjemmeside
Dette er min hjemmeside - med lidt af hvert ...

SURF LIDT RUNDT .....

Gå ind i BLOGGEN hvis du vil læse min personlige BLOG, eller se de dejlige feriebilleder under FERIEBILLEDER. Du kan også se et skønsomt udvalg af billeder fra familiealbummet under BILLEDER. Nando, min savnede bror, har sin egen mindeside som hedder NANDO-EN MINDESIDE  - her "snakkede" jeg længe med ham mens vi "sammen" opridsede minder - jeg følte i hvert fald han var der de aftener jeg skrev der. En smule korte videoklip er der under SCARLETT O'HARA MM og en familefest i Thy har lagt sig under BILLEDER FRA THYFEST. Så er der lidt KALENDER for dem der gerne vil huskes på mærkedagene og en STAMTAVLE som stadigt mangler rigtig meget. LIDT AF HVERT er tænkt som en side med noget af det indhold i som jeg synes er værd at vide men den er endnu meget ufærdig. Der er en side med LINKS men glem aldrig at slå et smut forbi min GÆSTEBOG - og HUSK at SKRIVE deri.
  Flere sider vil komme til ......

- Et udpluk fra min Blok - se denne hvis du vil læse mere ....


10.08.2010
SÅ BLEV JEG SYG - MEN NU ER JEG RASK 😀 - se blog for yderligere .....

Sorg og tab
Jeg har mistet min søster Rolle d. 03.10.08. Jeg er påbegyndt en mindeside for hende - se denne.          Lone

Velkommen til Coffee
NYT MEDLEM AF FAMILIEN - VELKOMMEN COFFEE

Sød og dejlig + charmerende og sjov + køn og fræk + kælen og legesyg + glad og klog   🤩  =    coffee 😀
En lille ny bedste-ven kom til os d. 8.5 - født d. 8.2 i Kennel Hopla. Startede med dårlige odds, kun 100 gram og i et stort kuld på 13. Blev opfostret med flaske og er en rigtig lille fighter som klarede skærene og nu er så fuld af energi og spreder så meget glæde at vi alle er faldet pladask for hende - selv Zimba ser ud til at kunne se hendes charme. Jeg glæder mig til de næste mange år med dig Coffee.

TILLYKKE TIL LINNEA

Med sine søde brødre omkring sig og eksamensbeviset i hånden er Linneas øjne endnu mere strålende end ellers.


En blomst fra haven ....
... skal man nyde mens man kan. Og det gælder vel alle livets forhold. Nyd det du kan imens du kan og så længe du kan - og alt det du kan. Mennesker, relationer og vilkår kommer og går i livet og alting bliver for sent en dag. Vi ved bare ikke præcis hvornår det sker.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

Du kan lide denne side