Efter at vi gennem en del år har levet og åndet for bowling sporten, har vi nu udskiftet de lumre bowlinghaller med den friske luft på danmarks golfbaner. I 2003 meldte vi os ind i Trehøje Golfklub.

Golfsporten i Danmark har gennem de seneste år gennemlevet en stor forandring, fra at være et overklasse sport, og til at være en alle mands sport.

At spille golf er en alvorlig sag, som også langt de fleste golfere efterlever. Dette spil afvikles ikke på en time eller 2, men kan i værste fald strække sig over både 4 og 5 timer. På golfbanen oplever man gode dage og dårlige dage. Den gode dag kommer altid når men mindst venter den.

Vores golfspil har bragt os en del omkring. Vi har gennem årene spille over 50 forskellige baner i Danmark, Tyskland, Spanien og USA. Vores hjemmebane har til og med 2016 været Trehøje Golfklub. Fra 1. oktober 2016 har vi meldt os ind i Holstebro Golfklub.

Årets største:

Sonja vinder Order of Merit i årets Søvn & Comfort Hästens turnering 2016. Turneringen blev spillet over 5 matcher i Storådalens Golfklub, Lemvig Golfklub. Struer Golfklub, Trehøje Golfklub og Holstebro Golfklub.

Den samlede vinder af turneringen

De bedste damer

I maj 2015 vandt Sonja og hendes faste makker Jytte Gyttegård Dame Cup. De fik begge et meget flot Dameur i 1. præmie. 

Sonja og Jytte efter en velspillet runde på Gyttegård Golfklubs bane.

Hole in One

Det ultimative golfslag.
Fredag den 26. august 2011 scorede jeg (Kai) Hole in One på 17. hul, Trehøje Golfklub. Hullet er fra gul tee 120 m. Green er i 2 niveauer med hullet placeret på det øverste plateau, således at hullet ikke er synigt fra tee-stedet. Slaget blev udført med et 7 jern (High Bore XLI). I samme øjeblik bolden havde forladt tee stedet var jeg næsten sikker på Hole in One. Bolden slog ned umiddelbart før toppen af øverste plateau og trillede mod målet. Fra tee-stedet kunne jeg ikke se den løb i hul.
  

Hul 17

Nordborg, Nordals

Den 8. august 2015 gjaldt det Semifinalen Danmarksmesterskab i Senior Golf på Nordborg Golfklubs bane i Norborg på Nordals. Desværre sluttede det her og ikke til finalen på Bornholm. 

Tidlig morgen i Nordborg

I sommeren 2012 havde vi fornøjelsen at spille på Highland Golf i Orlando, Florida

Fantastisk vejr med sol og 35°

Alt er stort i USA, også bunkers

Trehøje Golfklub's baner har en del vandhuller og søer der af og til sluger en bold 

Sonja identificer sin bold der lå på 30 cm. vand

Én skal jo vinde, så hvorfor ikke!

Det er blevet til en hel del placeringer i forskellige matcher og turneringer. Her har Jeg (Kai) netop vundet Aubo Open. 

Vinderen skal fotograferes sammen med Aubos Direktør

Anekdoter og vittigheder

Det ældre ægtepar sad på terrassen og læste i hver deres avis, da manden spurgte: "Hvis jeg dør før dig skat, vil du så gifte dig igen?" Konen: "Ja, det ville jeg sikkert nok, jeg er jo stadig en aktiv kvinde." "Vil du også lade ham flytte ind i vores hus?" spørger manden. "Ja, hvorfor ikke, det er jo godt og gældfrit." "Vil du så også lade ham køre i vores bil?" "Den er jo helt ny, og den tager da ingen skade af det" svarede hun. "Vil du også lade ham spille med mine golfkøller?" spurgte manden, "Nej" svarede konen, "han er venstrehåndet."


Slag fra hazard??

Man kunne jo blive overrasket!!?

Anvendelig præmie??