Kære Artlovers, jeg lovede i august måned at have en overraskelse til jer efter en veloverstået ferie ; ) Jeg sætter en konkurrence i gang, hvor jeg udlodder tre præmier. Første pladsen er et Danse maleri i størrelse 42x42cm værdi 2800kr. Anden pladsen er lille maleri 22x22cm værdi 750og tredje pladsen er et danse maleri størrelse 20x20cm værdi 550kr. Alle malerier er med ramme.

Opgaven er at få så mange nye medlemmer til gruppen Oscar vela Kunst For ART LOVERS : ) samt at gøre min hjemmeside www.oscarvela.dk så kendt/besøgt som muligt.
Hvad angår gruppen Oscar vela Kunst For ART LOVERS : ) skal den enkelte deltager dokumentere, hvor mange nye medlemmer vedkommende har lykkedes at få til at tilmelde sig gruppen. Hvad min hjemmeside angår skal den enkelte skrive, hvad vedkommende har gjort for at gøre min hjemmeside mere kendt/besøgt. Midt i september måned vil vinderne blive annonceret. Hvis du er en af vinderne og ikke selv kan hente din præmie, skal du selv betale porto for forsendelse. Må den mest kreative vinde - Held og lykke til alle jer Art lovers

Velkommen til vores hjemmeside

Kære Artlovers, jeg lovede i august måned at have en overraskelse til jer efter en veloverstået ferie ; ) Jeg sætter en konkurrence i gang,  hvor jeg udlodder tre præmier. Første pladsen er et Danse maleri i størrelse 42x42cm værdi 2800kr. Anden pladsen er lille maleri 22x22cm værdi 750og  tredje pladsen er et danse maleri størrelse 20x20cm værdi 550kr. Alle malerier er med ramme.

 

Opgaven er at få så mange nye medlemmer til gruppen http://www.facebook.com/group.php?gid=100100707097

samt at gøre min hjemmeside www.oscarvela.dk så kendt/besøgt som muligt. 

Hvad angår gruppen Oscar vela Kunst For ART LOVERS : ) skal den enkelte deltager dokumentere, hvor mange nye medlemmer vedkommende har lykkedes at få til at tilmelde sig gruppen. Hvad min hjemmeside angår skal den enkelte skrive, hvad vedkommende har gjort for at gøre min hjemmeside mere kendt/besøgt. Midt i september måned vil vinderne blive annonceret. Hvis du er en af vinderne og ikke selv kan hente din præmie, skal du selv betale porto for forsendelse. Må den mest kreative vinde - Held og lykke til alle jer Art lovers J