VELKOMMER TIL MIT GALLERI


Forny dit hjem med spændende, unikke og farverige malerier.

Gennem mange år har det kreative spillet en stor rolle i mit liv. Jeg har beskæftiget mig med, syning, blomsterbinding, læder, keramik billedkunst m.m.

Men min store passion er at male, at fordybe mig ind i en verden af farver og spændende motiver. At udfolde sig i kunstens verden og bare give fantasien frit spil er et af livets store glæder.

Når jeg maler tænker jeg meget i billeder, ser billedet for mig, gør det levende. Ønsker det giver en følelse. Håber beskueren bliver berørt af billedets stemning.
Jeg maler mest stemningsmalerier og sansebilleder, som oftest i abstraktioner over naturalistiske motiver.

Undervisning på aftenskole og hos private malere, kursus på Engelsholm slot og Sønderborg kunstskole har hjulpet mig godt på vej, efter at jeg nu er stoppet på arbejdsmarkedet, har jeg virkelig haft mulighed for at udfolde mig.
 

Jeg er en person, der elsker at udforske og prøve nye spændende arbejdsmetoder, derfor har jeg også et bredt spektrum af malerier.

Skriv en e-mail eller ring til mig hvis du er interesseret i at se nærmere på eller udstille et eller flere af mine malerier. Jeg bor på Als.

            canplanet@gmail.com

Forny dit hjem med spændende, unikke og farverige malerier