Dyrskuer 2018

Klippefår var med på Gl. Estrup. Mon ikke det var helt rart at smide overfrakken i sommervarmen?

Her står vi igen og venter, heldigvis i godt selskab

Her står jeg så sammen med Preben. Dejligt at være hjemme igen

Det er altid hyggeligt at komme til Horsens og hilse på gamle venner og veninder

Trods silende regn til ærespæræmieoverrækkelse, var vi glade selv om det ikke kan ses, men sikke en lørdag i Horsens

Vi venter og venter, men sådan er det jo også i Horsens

Gl. Estrup Landbrugsmesse var som altid en rigtig god oplevelse. Mange flotte dyr (læs får) Mange hyggelige mennesker og herligt vejr, som resten af sommeren også skulle vise sig at blive. V i havde taget os lidt sammen og udstillede 3 væddere og 1 får. Vores 4-års vædder 2354 tog endnu en gang en ærespræmie, hvilket han selvfølgelig fik meget ros for, men også de andre 3 klarede sig fint og fik 23 point, lige bortset fra vores 2års vædder, som kun fik 22 point. Han må tage sig sammen.

Det Østjyske Dyrskue.

Efter Gl. Estrup Landbrugsmessen tog vi til det Østjyske dyrskue i Horsens. Igen en dejlig oplevelse, fredag da især med højt solskin og fine varmegrader. I Horsens er vi så heldige, at vi kan stå i skyggen, og med den sommer lærer man jo at sætte pris på den slags bekvemmeligheder. Dyrskuet havde et fint program og også mange besøgende.  Der er ikke så mange får, som der var engang, men der mangler ikke publikum til dem, hvilket er meget positivt - bare der var flere fåreavlere, som havde lyst til at udstille. Vi var igen på den grønne gren, eller 2365 skulle jeg vel sige, idet det var hende, som fik en ærespræmie. De andre måtte slukørede stå med deres 23 points. 2365  brillerede også med en 2.plads i mønstringen, faktisk samme placering som sidste år.Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 21:42

Goddag.
jeg er en pensioneret landmand på 66,som nu passer marken for min søn som har overtaget gården ,vil gerne købe får,pris?

...
23.09 | 18:55
Start her har modtaget 13
07.10 | 22:12
Racebeskrivelse har modtaget 1
13.04 | 16:59
Besætning har modtaget 1
Du kan lide denne side