Udstillinger 2015

Her står vi så og venter

Dejligt at komme ud i det gode vejr!

Mon vi da ikke snart kan komme videre?

Ser jeg ikke godt ud?

Her er så de heldige modtagere af ærespræmier

Jeg er nyklippet og rosetterne kan ikke sidde fast, så derfor har Preben fået æren

Vi er på Landsskuet - mon vi snart skal ud?

Det var træls, så længe v i måtte vente - og så i den varme!

Her er vi klar til præsentation og her måtte hendes lille vædder være med!

Mon der snart sker noget?

Heldigt at få en sød dreng til at bære skiltet

Det er ikke sjovt, men se Preben! Han hader regnvejr!

Her står vi så, og regnen siler ned!

Ser vi ikke godt ud. Her hjemme på gårdspladsen går det lidt bedre med at stå ordentligt!

Foråret er tilbage😀 og dermed diverse dyrskuer/udstillinger/landbrugsmesser - ja kært barn har mange navne. 30 og 31. maj løb Landbrugsmessen Gl. Estrup af stablen og selv om vejrudsigterne var mere end dystre, blev det alligevel et par gode dage, som i parentes bemærket slet ikke levede op til forventningerne😲. Der kom selvfølgelig nogle byger, men solen ville gerne konkurrere og vandt af og til. Der var mange flotte får og væddere udstillet. Vi medbragte 2 af vores Charollaisvæddere  1993 og 2090 🙂, som hører til gruppen "Ældre væddere"og håbede selvfølgelig, at de ville "gøre sig i det gode selskab".  Det gjorde de med henholdsvis 22 points til 1993  og 23 points og en ærespræmie til nr. 2090.

Det er altid meget hyggeligt at være med på skuet Gl. Estrup. Man føler sig utrolig velkommen🙂 og glæder sig altid over at være sammen med så mange

Efter Gl. Estrup Landbrugsmesse deltog vi i Landsskuet med vædder 2090 og får 2174, som havde sit flotte  vædderlam 2434 med. Det blev ikke en succes som på Gl. Estrup Landbrugsmesse. 2090 fik her  "kun" 22 points, 😥mens fåret fik 23 points🙂. Der er selvfølgelig forskel på, hvordan de enkelte dommere bedømmer og hvad, der vægtes, men det er jo ens for alle, så det er nok som det skal være. Det var som altid spændende at være med og i det fantastiske vejr, som skuet var begunstiget af blev det som altid en god oplevelse at være med😎.

Tiden går og endelig kom vi frem til Hobro Dyrskuet. Vi deltog med 4 dyr. Vores flotteste vædder 2105🤩, som vejer 130 kg, fåret 2174, som også var med på Landsskuet, vædder 2170 og en åring, som vi også er helt godt tilfreds med. Han vejer 95 kg 😀. Det var en skrækkelig dag. Regnen styrtede ned fra vi kom til v i tog hjem og heller ikke dyrene syntes om det. Vi havde taget pressenninger med og kunne således lave lidt læ til dem. Det blev godt modtaget - de stod faktisk i tørvejr hele dagen. Det var træls at præsentere dem - ingen havde jo rigtig  lyst til at komme ud i regnen, men det gik og alle fik 22 points bortset fra 2105, som fik 23 points og en ærespræmie.Vi havde en god dag, om end den for det meste blev tilbragt i fåretralieren med kaffedrikning og hyggeligt samvær med de andre fåreavlere. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.03 | 21:42

Goddag.
jeg er en pensioneret landmand på 66,som nu passer marken for min søn som har overtaget gården ,vil gerne købe får,pris?

...
23.09 | 18:55
Start her har modtaget 13
07.10 | 22:12
Racebeskrivelse har modtaget 1
13.04 | 16:59
Besætning har modtaget 1
Du kan lide denne side