Velkommen som spejder

Nedenstående er tænkt som en hjælp til de ofte stillede spørgsmål som kan opstå når man starter til spejder.

 

Indmelding og kontingent

Du kan prøve at gå til spejder 2 gange inden vi skal have din indmeldelse. Efter indmeldelse vil der blive fremsendt kontingent opkrævning fra vores kasserer. Kontingentet betales halvårligt med 500 kr. Udover udgifter til spejdermøder hytteleje m.m. går kontingentet til forsikring, medlemskab af Det Danske Spejderkorps samt Pamhule division. Kontingentet dækker ligeledes deltagelse ved dividusdag, gruppetur, divisionsturnering samt en årlig weekendtur.

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at være spejder mere, har du selv ansvar for at melde dig ud. Indtil du er udmeldt ved henvendelse til enten leder eller kassereren vil vi fortsat fremsende kontingent opkrævning.

 

Tørklæde

Vores tørklæde er rødt med en sort ravn. Tørklædet kan købes ved din leder til 50 kr.

 

Uniform

Uniformen kan købes ved Spejder Sport og koster ca. 300 kr. Du kan dog få 10% rabat på køb i Spejder Sports netbutik, hvis du er medlem af deres kundeklub.

Du kan også være heldig at vi har en brugt uniform liggende i hytten, så spørg din leder hvis du er interesseret i en billig uniform.

 

T-shirts

Vi har en gruppe T-shirt i lækker kvalitet. Den er marineblå med vores ravn trykt i hvidt på brystet. T-shirten fås fra str. 4 år til XXXL og kan købes ved din leder til 50 kr.

 

Særlige forhold

Ved spejderne har vi som udgangspunkt plads til alle. Men er der særlige forhold vedrørende dit barn, så vil vi gerne vide det på forhånd. Det er lettere at forebygge eller være på forkant med situationen, hvis vi ved besked inden en spejdertur.

 

Facebook

Følg os på Facebook. Vores side hedder ”Agerskov Ravne, DDS” Her ligger vi jævnligt billeder fra de ugentlige møder. Og på turer, vil der ofte være daglige opdateringer.

 

Kørsel til ture m.m.

Vi er som gruppe afhængige af forældres hjælp til kørsel til turer og weekend arrangementer. Har du som forældre til en spejder tid og lyst vil ekstra hænder til Dividusdag, Divisionsturnering samt hjælp i køkkenet til Gruppetur blive modtaget med åbne arme.

 

Håber du og dit barn får en fantastisk tid som spejder i Agerskov Ravne.

 

Med Spejder hilsen Lederne