Velkommen til vores hjemmeside

                    Hjemmesiden er opdateret 20. januar 2017

 

DK JERAMAL'S BEAUTY

Her er vores  Beauty. Født den 13. marts 2005. Hun flyttede ind hos os den 3. juni 2005. Hun spinner som en lille dieselmotor så snart man henvender sig til hende - og ja - hun bliver bare smukkere og smukkere (syntes vi da i hvertfald selv) . Fik sit første kuld i november 2006 (her i blandt Chilli) Er i dec. 2007 blevet scannet fri for HCM.  Den 13. marts 2008 (på sin fødselsdag) blev Beauty mor for anden gang (her i blandt Maggie).

Den 2. januar 2017 blev en rigtig trist start på året .... vi måtte desværre sige farvel til den smukkeste mis jeg nogensinde har ejet ....skønne Jeramals Beauty. Hun blev lige knap 12 år gammel. Vi vil savne hende meget ..... hun har nu fået sit eget sted i haven ved siden af Silke og far Ramses Knust hjerteSe flere billeder på "Beauty's egen side"

CH. DK SILKE CAT4YOU

 

17. juni 2001 - 22. februar 2016 Knust hjerte

DK Silke Cat4you er lilla og den ældste i flokken. Hun er født den 17. juni 2001 hos Lea Winther-Jørgensen i Brønshøj. Hendes mor er Koko og farmand er Leeza´s Lilla Chico. Hendes pels er silkeblød - heraf navnet.
Silke var desværre ikke en god føder og efter 2 kejsersnit blev hun kastrat.  Silke er en rigtig Mor-mis og har sin faste soveplads ved siden af mors hovedpude. Hun er flokkens "dydsmønster" og en rigtig sød kat.

 

Nu sover søde Silke i haven ved siden af Ramses Hjerte

IC DK LEEZA'S BLÅ RAMSES

 11. november 2001 - 4. august 2014 Knust hjerte

Her er vores hankat "Leeza's Blå Ramses" som er født den 11. november 2001. Han har lavet nogle rigtig gode killinger som kan ses under "Ramses killinger".  4 år gammel blev han kastrat.


Mandag den 4. august 2014 måtte vi desværre sige farvel til Ramses. Han var frisk lige til det sidste. Han faldt pludselig om og var væk. Nemt for ham men et chok for os herhjemme. Han blev næsten 13 år og har haft et godt liv og har aldrig været plaget af sygdom. Nu hviler Ramses ude i vores have - lagt i den blødeste katteseng - vi vil savne ham rigtig meget ... snøft snøft.

 

CH. DK Achaia's Chilli

Her har I så Chilli - den frækkeste lille mis man kan tænke sig - men også enormt charmerende. Hun er født 26. november 2006 og er fra Beauty's første kuld.

Chilli er nu kastrat.
 
Efter at jeg har fået "hjemme arbejdsplads" er Chilli blevet ansat som kontorkat - hun er altid behjælpelig med ting og sager fra skrivebordet Smiler stort

DK Achaia's Maggie

Yngste mis er Achaia's Maggie. Hun er Blå Van - født 13. marts 2008 og fra Beauty's sidste kuld. Vi har besluttet at Maggie bliver hos os. Hun er en mis der har et meget specielt temperament , så vi har besluttet at der IKKE skal avles på hende. Maggie er også en "lille" mis i.h.t. standarden for British Shorthair. Hun er allermest kælen når mor her ligger under dynen og hun har den fulde kontrol over mig ...... så spinder hun og nusser så det er en ren fornøjelse.