-----------------------Bee-Leike Uut d' Ôôge Dune---------------------

Boyke v.d. Kwaakhoeve en rigtig flot fyr som jeg kender personligt, da han er far til Witjes Isje-kuld. Han har også et super temperment.

Boyke i profil.

Dejlige Nurja ved vandet

Nurja v.d. Eenhoornleijn er en rigtig fin udstillingshund og så har hun et super temperment.

Ved denne udstilling i Zutphen 9. april 2011 var jeg tilstede. Super gået af Ancella og Nurja

5 dejlige hunde der alle i 2010 blev Hollandsk champions. Nr. 2 fra venstre er Ancelle og Nurja. Nr 1 fra venstre er Bertha og Anton Jelmer.

Lille Bee-Leike ganske ny og ubrugt på 375 g.

Mor Nurja tager sig godt af hendes små.

Kan i se vores lille Bee-Leike?

Nu er det måske blevet lettere at se hende? Jeps--- lige i centrum.

Bine & Bee-Leike

Bine og Bee-Leike

Alle 5 i en klump.

Mor Nurja omringet af hendes dejlige hvalpe.

Ensom og forladt!!!!

Bine og Bee-Leike sover til middag sammen.

To søde piger

Hej verden - her kommer jeg.

Berthas hånd hjælper med at få Bee-Leike til at stå fint.

Og så lige fra den anden side.

OK- helt sikker et hjerte-knuser foto,er hun ikke bare lige til at elske. 5½ uge.

6 uger gammel og haven er indtaget

Super godt, den lille dame er til bold.

"jeg kender et godt sted, hvor vi kan lege". Bine og Bee-Leike

"Hvad sagde jeg" - alt det dejlige legetøj har vi for os selv. Bine og Bee-Leike

Tøse hygge.

"Skal vi tage en tur"?

Hvad pokker er det for en!!!!

MÆLKETID. Hvor er Bee-Leike? Jeps lige under Nurjas næse.

Bee-Leike trænes i at sidde i et lille bur, for hun skal jo flyve til Danmark.

Ancelle gør et stort stykke arbejde for at Bee-Leike for en god oplevelse på hjemturen til Danmark.

Bee-Leikes vægt et par dage før hun skulle flytte til Danmark.

Bee-Leike som frø

Hygge-leger

På gåtur med Ancella

Bold-leg i haven.

Elsker at løbe efter bolde.

Med mor og søskende på stranden. Bee-leikes efternavn er Uut d' Ôôge Dune (hø, hø jeg kan godt udtale det, kan du???) som betyder: fra de høje klitter, men her ser vi ingen kliter.

Vild leg med mor.

Hygge i haven

Niks det regner ikke, de små bliver præget på mange forskellige ting.

Bee-Leike var et smut i byen i en bære-taske.

Ancellas sidate dag med de små ;-(

Nurja og Bee-Leike

Bee-Leike klar til turen til Danmark

Lufthavnen i Amsterdam

Mit første møde

!!!!!!Tryk på "fuldskærm" så får de teksten med!!!!!

                         Kæmpe overraskelse!!!!

Vi har i meget lang tid været skrevet op hos kennel Uut d' Ôôge Dune i Holland til en lille hvalp fra Nurja, som er helsøster til Nyske, der har været på besøg hos vores Tievo for et par år siden- dette resulterede i 11 hvalpe -- nej det er ikke overraskelsen, meeeeen her kommer den:
Nurja blev parret den 2. august 2011. 
4 uger og en scanning senere var resultat : Ingen hvalpe
Trist
Familien var også skuffede da de selv ville beholde en lille pige fra netop dette kuld.
15. september ringer telefonen og Ancella fortæller at Nurja lige var blevet scannet igen og der VAR hvalpe
Vild .
26. september bliver der taget et røntgenbillede der viser 4 fine hvalpe, og så blev der ellers X fingre.
7. oktober føder Nurja 4 fine hvalpe hos dyrlægen --- 3 drenge og 1 pige.... Øv - for den.... Ancella ringer da de er kommet hjem fra dyrlægen, for at fortælle, at der desværre ikke er en pige til osGræder

En ½ time efter ringer telefonen og Ancela fremstammer at Nurja har fået en pige --- Ja, tak det ved jeg da godt!!!
NEJ - NEJ, hun har ved et mirakel fået endnu en pige, som skulle være vores lille hvalp. OK så var det svært at holde tårerne tilbage - om Ancella forstod hvad jeg efterfølgende sagde ved jeg ikke for jeg var totalt opløst i gråd og alle mine engelske ord var forsvundet som dug for solen.
Lille Bee-Leike blev født som nr 5 - et lille mirakel som overraskede alle.
3. december 2011 flyver jeg til Amsterdam for at blive forenet med den lille mirakel pige og tage hende med hjem til os
 Smiler stort
Så er den lille (3,5 kg) Bee-Leike kommet til Danmark.
For Bee-Leike startede rejsen med en lang køretur, hvor hun var med til at sige farvel til en bror som boede på vejen til lufthavnen. Så hentede hun mig inde i Shiphol lufthavn sammen med hendes mor, 2 søskende, Ancella og Ad. Vi tog så alle mand og hunde til et hyggeligt sted hvor vi kunne spise og hvor hunde var velkommen til at være sammen med os under måltidet. Hvalpene blev i bilen da de sov trygt og godt. Så var det blevet tid til en luftetur for de små som bare gav den gas. Turen gik så tilbage til lufthavnen, hvor Bee-Leike og jeg blev chekket ind med hver vores eget sæde. Efterfølgende fik Bee-Leike og jeg sagt farvel og på gensyn til Ancella og Ad samt vovserne. Bee-Leike kom op i  hundetasken, hvor hun straks faldt til ro -  en stor tak til Ancella og Ad for taske-træningen. Den lille ventetid på 1½ time inden flyet gik i luften brugte den lille dame på at sove og blive nusset af hele personalestaben fra SAS.
Da alle var mødt op før tid og der var medvind blev ankomsttiden kortet af med næsten en time. Dette betød af vi kun skulle flyve i 50 minutter frem for en time og 20 minutter. Bee-Leike fortalte lige alle, at nu var hun om bord ved at give sig til at hyle, men da flyet startede motoren,  lagde hun sig til at sove og vågnede så kun et par gange for lige at se om jeg var der. Jeg syntes faktisk, at hun sov med et smil om læben. I Kastrup tog hele familien og Krico imod os. Bee-Leike og Krico tog det hel i stiv hundepote og de vakte opsigt - men hvem pokker kan også stå for 2 sød, dejlige og skønne hundebørn.
Bee-Leike har nu indtaget hus og have, og hun og Krico tager sig nogle store lege-ture sammen. Denne lille dame udviser et kæmpe mod på livet og da vi dagen efter hendes ankomst slagtede ko - ja så var hun med og ville allerhelst stå under saven og slikke ben-spåner op fra gulvet. Witje har taget hende til sig som var hun en datter - så de to er i gang med at knytte tætte bånd.
Marts 2012.
Bee-Leike er nu blevet 5 måneder, vejer 12.35 kg, har tabt alle mælke-tænderne og fået store fine nye bisser. Hun har prøvet en hel del i hendes korte liv, ting som har givet mig kuldegysninger og hjerte-kramper. En dag fandt Kim hende i mårfælden, hvor hun pænt sad og gnaskede i et æble. Og tror i at damen fes ud da Kim åbnede fælden - næeee hun skulle lige gnaske færdig på æblet før hun gad kravle ud igen. En anden dag fik hun mast sig ind bag nogle stablede brædder. Man skulle tro at det var skrammende for damen, men nej hun var nemlig krøbet derind med en knogle som hun hyggede med og hun var da totalt ligeglad med at hun var klemt fast. Et mas jeg havde med at flytte brædderTrist.
Til alle jer som syntes, at jeres hvalp er aktiv : JEG KENDER TIL DET. Bee-Leike sover stort set aldrig om dagen. Når de andre hunde er gået sukkerkolde fortsætter hun med at fise rundt og lave ballade. Men set på den lyse side så er hun super at træne med. Bee-Leike startede til jagthunde træning den 3. marts og hun viser allerede nu gode tegn -
MAj 2012.
Bee-Leike klare sig super godt til jagttræning - lige bortset fra når der er skruet bisse på - her siger damen klart fra og min træner har indset at Bee-Leike skal trænes efter super bløde metoder, hvilket gør at ting tager tid og det har jeg bestemt ikke noget imod Waou
I april 2012 var Bee-Leike en tur i Holland hvor hun og vi også fik hilst på hendes opdrætter. Efter at Bee-Leike lige havde snuset til mor og søster stod den på masser af leg.
Bee-Leike har deltaget i den første udstilling som foregik i Roskilde - her fik damen SL (serdeles lovende) og blev bedste hvalp i racen ( skal nok lige nævne, at hun var den eneste hvalpHvisker). Der er optaget en film fra dag.