Sippe / Stabie / Adda 13 ½ år

Stabyhoun Stabie er fra 1998 og hun er født
i Danmark, som det første kuld her i landet.
Stabie har aldrig haft hvalpe.
Stabie er endnu den ældste Stabyhoun i Danmark.
Den 12. april 2011 fyldte Stabie 13 år.
Stabie var en meget elskelig og altid glad hund
der var god til at gøre opmærksom på sig selv.
Sippe trænede sig selv i at sove længe på sofaen
og ellers var hun fredet, da hun næsten havde mistet
hørelsen.

Den 18. juni 2011 deltog Sippe i hendes sidste udstilling, som foregik i Valby, hvor hun i en alder af 13 år og 2 måneder fik Excellent i veteranklassen.🤪
Vi har desværre mistet Sippe i en alder af 13 år og 7 md. En stærk dame som vil blive savnet dybt.😥

 


Hvem havde lige troet det - vi havde ikke 🤪
Sippe blev den 12. oktober 2011, 13½ år gammel. Ok - hun var ikke så "still going strong" længere, men hun så ud til at trives.
Gåturene foregik  ved at hun blev kørt til skoven / vandet og hun fik så lov til at tulle rundt som hun ville, noget der falder i god smag hos den gamle dame.
Sippe fik den 8. november 2011 en hjerneblødning - hun ligger nu sammen med Tievo og Linez. I er alle 3 dybt savnet og det er svært ikke at fælde en tåre, når vi tænker på jer. Tak for alle de gode år i gav os - vi er dybt taknemmelige.

Lige hjemvendt fra turen til vandet. Sippe & Krico er fint kørende - og nyder det.

Sippe sopper. Hun tog sin sidste rigtige svømmetur i juli måned - 13 år gammel.

Sippe & Krico på den daglige tur til havnen i Errindlev.

Den 12. april blev Sippe 12 år og det er vist mere end man kan forlange. Sippe er stadigvæk stærkt gående og hun vil ikke gå glip af daglige gåture eller en svømmetur i Østersøen. Måske er Sippe den ældste Stabyhoun i Danmark??? Sippes opdrætter kan fortælle, at der måske er en hanhund som lever endnu, men de er ikke sikre. SÅÅÅ vi vil give Sippe æren som den ældste Stabyhoun i Danmark og ønske hende et stort tillykke med fødselsdagen.

Sippe 13 år - udstilles for sidste gang, med resultatet Exelent :-)

Sippe 12 år

Bæltedyret, Adda, Stabie, Sippe, ja kær hund har mange navne og det har vores også. Bæltedyret var det navn hun fik fra Helle og Bruno i Middelfart, hvor hun blev født som det første kuld Stabyhoun-hvalpe i Danmark., Adda var navnet på stamtavlen, Stabie var navnet vi gav hende, Sippe var navnet hun selv gjorde sig fortjent til, det skal lige nævnes, at hun altid har været det modsatte, at rulle sig i døde dyr har stået højt på listen, så tit sagde vi til hende, ”ja sippet er du da ikke”, heraf navnet.

Sippe kom til os som en lille pige på 8 uger i herrens år 1998, født den 12. april og nu kan den hurtige nok regne ud, at det er i år Sippe er blevet 12 år. Sippe har altid været en skøn hund både på den ene og den anden led, sød, venlig og meget omgængelig og, nå ja Københavner vinder 1999.

 

Sippe 10 år

Sippe har aldrig haft den fornøjelse at være blevet mor, men det roede hun selv bod på ved at hjælpe med at amme et kuld Kelpie-hvalpe op sammen med deres mor.

 

Sippe med Kelpie og hendes hvalpe, hvor de er 1 døgn gamle.

Sippe lagde mælk til og ammede de små på lige fod med Kelpie.

At Sippe nåede at blive 13 år og 7 md. er et under. Vi var begyndt at kalde hende ”Miss Sippe” da hun havde 9 liv som katten, hvoraf de blev brugt på bla. : 3 liv på at løbe ud på motorvejen, 1 liv da dyrlægen mente, at hun skulle aflives da hun var 9 md. pga. svær HD, 1 liv da dyrlægen fandt knuder i ryggen som ikke var gode, 1 liv efter en sterilisationhvor sprang såret op og Sippe måtte have kunstig åndedræt på vej hjem efter at være blevet reopereret hos dyrlægen.

Sippes sidst 3 liv blev nydt til fulde og vi passede godt på vores dejlige Stabyhoun lige til det sidste, hende som har givet os så meget fortjente det bedste.

Sippe 2 år.