Staby-dagen maj 2011

Hvis i har nogle fotos af "vores" hunde må i meget gerne maile dem til os. 😀
I må også meget gerne tage et foto af jer og vovse nu hvor de er blevet store, så jeg kan få dem ind på denne side. Jeg har ikke været så god til at tage billeder af alle på dagen, havde vist lidt travlt med at snakke og se hunde
Mit gruppe foto er heller ikke "lige i skabet" så hvis du ligger inde med et bedre så mail det endeligt til mig
.

Den 28. maj 2011 blev der afholdt den store Staby-dag. Denne gang blev det afholdt i Store Heddinge, hvor der var masser af plads til at rumme de 54 hunde og 108 mennesker. Dagen var fyldt med super gode indslag samt mulighed for at hadle til gode priser. En stor tak til Ulla & Peter der åbnede deres hjem for os alle.
Dagen var også meget special for mig, da ikke mindre end 15 hunde kunne spores tilbage til os. I alt deltog, Zigga og Zacky fra Z-kuld, LeeLoo, Bella, Lucky, Satchmo,  Fonzie, Boomer og Walde fra Se-kuld ( kun Rama manglede), Pixi, Fanny og Potter fra Isje-kuld Og Yerke fra Witjes 1. kuld og så var der lige vores egne Sippe og Witje. Helt vildt Det vare godt nok længe før jeg kan få mine arme ned igen.
Det skal lige nævnes at der kom en hilsen fra Smilla fra A-kuld, dagen før gik hun i fødsel og fik en lille PIGE-hvalp 🙃 som savner nogle søskende, så hvis du kender nogen som har hvalpe men mangler en amme er hun jeres mand (øh hund), men det skal gå hurtigt, helst inden udgangen af uge 22.