Kender du dem Bøje ?
Far og mor og os fem søskende.
Lidt om mig selv.

Da jeg startede min hjemmeside var det egentlig ikke min mening at skrive noget om mig selv, da det kun var min mening at bruge den som et fotoalbum på nettet, men det ene førte det andet med sig, og da jeg så fik øjnene op for programmet paint shop pro og fik lyst til at prøve kræfter med det, så har det udviklet sig til lidt mere. Og da jeg jo kan se, at de fleste der har en hjemmeside starter med at skrive lidt om hvem der gemmer sig bag siden, så vil jeg da alligevel også præsentere mig selv.
Jeg er født i 1943 en regnfuld fredag formiddag, i et lille hus i Lynge eller nærmere betegnet Lynge Mark som det hed dengang, nu hedder det Nøglegårdsvej, dengang var der ikke noget der hed vejnavne eller husnumre, da var adressen slet og ret navnet og så Lynge Mark, så vidste postmanden hvor brevene skulle afleveres, det siger jo lidt om hvor lille Lynge var dengang.
Jeg blev døbt og konfirmeret i Lynge kirke, og jeg gik i Lynge skole hvor også mine fire søskende har gået.

🙂


Mine forældre og søskende.

Min far Magni er født i Isterød, og min mor Dora ( døbt Theodora ) i Dronningborg, vi var fem søskende, først kom Jørgen og Gunhild, så gik der ti år så kom jeg, og derefter fulgte Erling og Poul. Idag er vi kun  fire søskende tilbage, min far og min bror Jørgen døde begge i 1985, med få måneders mellemrum, først døde Jørgen efter en lang kamp mod kræften, så døde far ret hurtigt efter af en blodprop, det var hårdt for os søskende at miste både vores far og bror med så kort mellemrum, men især var det en barsk tid for vores mor, sådan at miste mand og søn næsten samme tid. Men vi søskende holdt sammen og støttede hinanden, og selvfølgelig støttede vi især vores mor. Og vi fik da heldigvis også lov til at beholde mor i mange år endnu, mor døde oktober 2006 i en alder af 93 år.


Min mand og jeg.

I 1972 mødte jeg min mand Robert, vi flyttede sammen
 i 1973, hvor vi boede til leje oppe på kvisten i et hus i Lillerød, og der boede vi til 1977 hvor vi pludselig blev sagt op, og så stod vi der og havde ikke noget sted at flytte hen,
 men i sidste øjeblik fandt vi et
 sommerhus også i Lillerød som vi kunne leje  i tre måneder,
men da de tre måneder var gået stod vi endnu engang uden noget sted at flytte hen da det havde været umuligt at opdrive en lejlighed. Igen i sidste øjeblik fandt vi et sommerhus vi kunne leje for et par måneder, denne gang i Farum og  det må man sige blev et par lange måneder, for vi boede der i fire år, indtil vi endelig langt om længe i 1981 fik en dejlig lejlighed i Farum hvor vi stadig bor.
Det var så en lille smule om mig, som
huserer på siden her.
🙃

Venlig hilsen Sonja.