Billeder fra Krogenlund

Krogenlundhus i Krogenlund hvor vi kom til at bo da vi i 1960 flyttede fra vores barndomshjem på Lynge Mark.

Klik på billederne så bliver de større 
Krogenlundhus set fra bagsiden, billedet er taget engang først i 60erne, det var inden vi fik lagt nyt stråtag på kan jeg se.

Krogenlundhus set fra skoven af, billedet er taget i 1967.

Min bror Poul, og naboens søn Jens, og Joan som er datter af vores nabo vi havde på Lynge mark.

Mig selv på vejen udenfor huset, knallerten jeg sidder på havde jeg malet sort og rød. Den har jeg kørt mange ture rundt på, med min kusine Jane siddende bagpå (skøre tøser) men vi havde det dæleme sjovt.

Min bror Poul i gården ved huset i 1964.

Min søster Gunhild med sine børn Bjarne, Kissy og Gitte. Billedet er taget på gårdspladsen ved huset 1964

Min farmor og min far, jeg mener billedet er taget 1965.

MIn bror Jørgen med naboens datter Tina, og vores hund Dina, billedet er fra 1967.

Min bror Poul, mig selv og min bror Erling i stuen i Krogenlundhus, billedet er fra 1967, vi ligner nogen der er blevet truet til at stille op til fotografering :o) det må jeg vist lige tale med min nevø Bjarne om, det var så vidt jeg husker ham der tog billedet.

Her er vi så alle fem søskende fotograferet i en af stuerne også 1967.

Billedet her er taget ude foran huset i 1967. Klik på billedet så ses det i større størrelse

Mig der ligger på alle fire og luger blomsterbede, den anden firbenede i baggrunden er vores hund Dina, billedet er fra 1968.

Vores mor i køkkenet med en af vores andre hunde Josie, billedet er taget 1969.

Her har min kusine Jane fotograferet mor i stuen.

Her er vores far, og det grå nede i venstre hjørne er vores hund Josie der leger i sneen, billedet er fra 1970.

Robert, mig selv, og min kusine Jane i Krogenlund skov, billedet er taget engang i 70erne.

Billedet her er taget fra vejen foran Krogenlundhus, da vi flyttede dertil først i 60erne var der ikke indlagt vand, så i starten skulle vi hente vand ved vandpumpen som stod nede ved skiltet man kan se, det var ikke fordi vi ligefrem stod på nakken af hinanden for at være den der skulle ned og hente vand, og da slet ikke om vinteren, hvor det godt kunne være noget besværligt, især når det var glat. Man kan lige skimte den gamle hængebøg i baggrunden, som om sommeren når det var rigtigt varmt blev brugt som en slags lysthus, det er vist ikke så få svalebajere der er nydt under den bøg af de forskellige Krogenlund beboere :o) På et tidspunkt var der en ældre dame der hed Ingeborg Frederiksen ude og sidde og tegne den, hun var utrolig dygtig til at tegne, min far og mor fik en bog af hende med nogen af hendes tegninger i, men den mistede de desværre det kunne ellers være sjovt at have den idag.

Det kan godt være vi skulle gå et stykke vej for at hente vand, men så havde vi til gengæld købmanden lige rundt om hjørnet. Her er et billede af Lindgrens butik som hans barnebarn Birgit har været så sød at sende til mig tak for det Birgit.

Og her tegningen af hængebøgen som Ingeborg Frederiksen var ude at tegne i 60erne.

Her er jeg fotograferet i Krogenlund skov med Krogenlundhus som baggrund, billedet er taget i 1975 efter at vi var flyttet derfra. Ved at klikke på billedet kan det ses i større størrelse.