Ny indkøbte hane fra tyskland
Han er bedre i typen end det han viser på billedet

16-02-2020

Der er også begyndt at komme lidt æg fra de andre høner og de første æg er befrugtet, så der er håb.

Den en høne har været skruk efter hun har lagt 10 æg, så hun har været en tur i et bur til afvending, så hun skal nok huritgt komem tilbage i flokken

 

27-01-2020

Der er kommet nogle få æg fra samme høne, men ind til nu ingen befrugtning, det er ikke hanen, men hønen da gav heller ikek befrugte æg sidste år, jeg kan kende æggge da der er hlet rund som en golfbold og skallen er meget perforrret når jeg lyse det med lampen, så jeg håber de øvrig 3 høner snart starter efter de har fældet.

Men miraklernes tid er vist ikke ovre, ved lysningen af æg i denn uge var der 1 befrugtet det var det runde æg, så jeg må se hvad der så kommer hvis det klækker. 

 

01-08-2020

Ja lidt nyt skal der jo til, så jeg har indkøbt hvad der skulle være en sort hane i tyskland, men han er mørkeblå, men det gør ikke så meget, for jeg skal bruge ham til at lave ren blå på. en god typisk hane med god kam og størrelse, så han er den rette blodfornyelse.

Han har så 4 gamle splash høner, det er gode store høner so mjeg håber kan give nogle gode blå eller splash dyr i 2020 da jeg håber at kunne udstille begge farver i 2020