16-02-2020

Så er der kommet lidt gang i denneflok, nogle få æg er begyndt at komme, de første blev lagt i maskinen d 14-02-2020 så må vi se hvad farve der kommer, for jeg tror det er en af de vildfarvet høner der ligger æg, deter en meget brunt og så jeg vil nok lige holde dem for sig selv når de skal klække

27-01-2020

Der sket ikke så meget, den en splash høne er død, hun blev 4 år, så har jeg sat de to vildfarvet høner jeg har fra 2019 ind til hanerne, håber de kan give lidt til mit blå/vildfarvet projekt.

De to vildfarvet høner ligger æg og da de har gået hos den hvide hane som der ikke var berfrugtning på så håber jeg at de holde ved med æglægningen og de så bliver befrugtet med det sammen. 

01-08-2020

 

De splash skal selvfølgelig også være med i 2020.

Her er det 2 gamle haner som jeg satser på igen, den med amerikans blod får en chance mere, da den laver nogle god farver i splash, den andn hane er min egen fra 2017 som skal giver store kyllinger og gerne gode hane farver.

De har så fået 2 splash høner og 2 blå høner alle gamle afprøvet dyr.

Har erfaret at hvis man bruge splash til splash vil afkommet bliver mørke for hvert år, så har fået det råd at sætte blå ind over, så det bliver i år det skal prøves.