Nye hvide hane med skæg

16-02-2020 

Der er begyndt at komme lidt æg, 2 stk om dagen, så er vi igang, de første æg er også befrugtet, så det har hjulpet den unge hane kom.

27-01-2020

Der kommer en del æg, 3-4 stk om dagen, men desværre ingen befrugtning, så nu har jeg hentet en ny hvid hane med skæg, ikke den bedste, heller ikek næste bedste, men man må tage hvad man kan få, i hvertilfælde ind til videre.

Det er en lidt lille hane klejn i kroppen, lidt røde hoveddel, men ind til vide må det blive den.

Den gamle hvide han er taget fra hønerne og han skal gå i ca 8 dage så skal han testets om han er steril hos dyrlægen. 

 

08-01-2020

Billeder kommer

 

Hvide med skæg skal der også være plads til i 2020.

Det er den gamle hane fra 2018 som jeg vil forsøge mig med igen i år, jeg vil få han teste om han skulle være steril for jeg vil ikke gemme han hvis der ikke kommer befrugte æg efter ham, der skal være befrugtning fra starten eller kommer det ikke, så han skal en tur til dyrlæge.

Har 3 gamle høner som sagten kan bruge igen, har så getm 1 høne fra 2019, hun er ikke så stor som hun burde være, men det er bedre end slet ingen.

Har så to vildfarvet høner gående som der skal bruge et et andre projekt senere på foråret, de har en god størrelse og god type så mon ikke de kan give nogle godt hvide kyllinger, skulle der komme vildafvet så tager vi det med, det kunen være sjovt at vide vildfavet med skæg igen.