Splash hane med skæg
Ny avlshane i 2018
Amerikansk blodlinjeVelkommen til min side om Silkehøns

Denne side vil handle om min hobby, Silkehøns

 

Så er der opsat videokamera på hel matriklen.

Alle hjørne er godt dækket ind.

 

Hvis man ønsker at spørge om noget med silkehøns så kan neden ståen mail bruges  

t.u.andersen@gmail.com

 

så er det vist lidt tid til opdatering.

30-10-2017

Året 2017 skulle have været året hvor der skulle ske en masse i hønsehuset.

Det gjorder der så også, en masse kyllinger af de forskellige farver, desværre var ikke alle lige gode, så der har været sorteret hårdt i alle farverne, så kun de bedste er tilbage.

Efter spørgelsen på silkehøns er stadig meget stor og det er svært at opfylde alles ønsker om dyr, hvis man bare kunne tage små kyllinger var det lidt lettere, men folk vil kun have høner og så bliver det svært at opfylde ønskerne, da der er 70% haner i de kyllinger jeg har lavet i år.

Der er lidt mere om hvad der er kommet under de forskellige farver og der er også lavet en ny mappe med 2018 som bliver opdateret løbende som det kommer på plads med hvad jeg skal avle med i 2018

 

 

 

6-5-2017 

Det er der også men det har knebet med tiden til at få skrevet lidt omkring det.

Har syntes at det var det samme år efter år og har haft svært ved at forny mig omkring det med skriveriet.

Men nu tror jeg der er tid til at få skrvet lidt.

Året starte som der ikke burde, ikke for tidligt med kyllinger, men da vi nået jul var hønsene godt igang med æglægningen og så skal der lige prøve ruges og rugemaskinen har så kørt lige ind til midt i maj.

Det er så første gang at rugemskine er stoppet så tidligt på året, jeg pljer at ruge frem til i juli, men i år har jeg ikek plads til alle de gode kyllinger, så der for ikke flere små kyllinger i år.

Har ruget på mange æg i år og har også fået en del kyllinger, men flere af stammere har været svingede i befrugtningen.

Men kyllinger er der kommet og som det ser ud nu så er de hvide nok de bedste, flotte hvide dyr og i en kvalitet som det er længe siden jeg har lavet.

De splash ser også ud til at bliver gode, håber på 6 gode dyr til udstilling så farven kan bliver godkendt i år.

De sorte, ja de er så lodt sværre at beskrive for de kan bliver dårlige på kort tid, men de mder går tilbage nu tegner godt og jeg håber at kunne få lidt at udstille, det ser sådan ud nu, men som skrvet så kan det ændre sig hvis de får brune fjer, det må de ikke have og til avl duer det slet ikke

 

Mange spørger altid på billeder, desværre er det begrænset hvor mange billeder der kan ligge på hjemmesiden uden det koster en masse penge, så der bliver ryddet lidt op i de gamle billeder løbende for at få plads til de nye der vil komme i året løb, der kommer ikke så mange billeder af kyllinger, for de ligne jo hianden fra år til år, det er først når de vokset til at det bliver spænde at vise billeder. 

 Jeg havde lover mig selv at jeg ikke skulle starte for tidlig med at ruge kyllinger ud, men som de andre år kan jeg ikke holde det, så jeg har allere nu godt gang i rugemaskinen og samler æg hvert dag, selv om det ikke er så mange endnu, men lidt har også ret. 

 

 

Besøg silkehønsklubbens lille Facebooke gruppe, der snakkes der om mangt og meget om silkehøns. alle kan deltage 

 

Jeg har også lidt andre interesser.

Jeg slægtforsker lidt sammen med min kone og det er blevet til en del timer med at lede efter sine forfædre, men det er spændende og meget lærerigt.
Der vil være et par sider med lidt oplysninger og om hvor jeg har fundet familien her på min side, så kik videre.

Så er jeg medlem af den lokale fotoklub, den er ny startet i April 2010, jeg ville gerne lære lidt mere om foto, så da klubben blev lavet var jeg straks med.
Der vil komme billeder inde på siden. 


 

Billedet er af Webmaster
Tommy Andersen