DK CH, KBHV. 2011 SHEP'S HEAVEN SEND
Spike er efter Dansk Champion, Amsterdam vinder Shep's True Temptation (Simba) og True And Trusty Xinging Your Zong (Augusta).
 
Spike er født den 6. april 2008
Spike er født ved kejsersnit og desværrre var hans smukke zobel/hvide kuldbror død ved fødslen. Hans mor havde ingen mælk, og der var ingen amme med hvalpe af samme størrelse som ham at få. Gode råd var dyre, men jeg vidste at en lille sheltietæve havde fået hvalpe et par dage før og henvendte mig ejeren. Han var frisk på et forsøg, og inden Augusta var vågnet fra narkosen, var jeg på vej med Spike til hans nye "mor". Den lille sheltietæve tog ham til sig med det samme, og Spike trivedes og voksede sig stor og stærk.
Jeg er dybt taknemmelig for den store hjælp jeg fik - uden ejerens velvilje og sheltietævens omsorg havde Spike nok ikke været her i dag.


Han er en dejlig livlig og legesyg dreng med et glad og blidt sind. Som mine andre hanner er han nem at omgås, slås ikke og er overhovedet ikke provokerende overfor andre hanhunde.
Han har udviklet sig stille og roligt fra at være en noget ranglet knægt til at blive en smuk og værdig colliehan.

Han har et dejligt udtryk og mørkebrune, mandelformede øjne af middelstørrelse. hans skalle er flad, det samme er hans næseryg og han har et udmærket stop. Han har et godt bredt bid og store tænder.
Han har en smuk buet lang hals, vel tilbagelagte skuldre og velvinklede lår. Hans hale er korrekt ansat og af korrekt længde - den bæres korrekt under bevægelse.
Spike er fri for arvelige øjensygdomme og har A på hofterne.


Vi kaldte ham "Mini-simba" her er Spike 7 uger på nær en dag!
Den 18. juni 2011 blev Spike udstillet  i Valby på DKKs Internationale udstilling - Københavnsvinder 2011.

Kim Vigsø Nielsen fra Danmark dømte racen.
Han gav Spike en strålende kritik og placerede ham som dagens bedste han med Cert og CACIB og titlen Københavns vinder 2011 samt Bedst i modsat køn.

I kan se Spike vogte ænder på siden "Hyrdeinstinkttest"