Shep's You Are So Precious
Nina - hendes baggrund fornægter sig ikke! Her er hun næsten helt ude af pels, men det gør ikke noget. En velskabt collie behøver ikke at være i fuld pels for at være smuk!

Nina er datter af Stevie og Maja (Steadlyn Cloudbursting) Hun er ud af det sidste kuld på 2 tæver jeg fik efter Stevie.
Hun er født den 16. januar 2003. Nina er bestemt en pige med meninger og helt klart af den opfattelse, at når der er godbidder, så skal hun have først. Hun er en dygtig og omsorgsfuld mor. Det beviste hun da hun sidste år havde sit første kul hvalpe på 1 tricolour han og 3 tricolour tæver med den Polske Champion Margaret's Double Impact. Fra dette kuld beholdt jeg Bibi (Shep's Exotic Dreams) som kan ses til venstre på fotoet herunder sammen med sin kuldsøster Molly (Shep's Enchanting Kiss)

I 2007 rejste Nina til Finland, idet jeg lånte hende til en af mine meget gode venner Satu Havukainen, Hawkfield's Collies. Satu havde brug for nyt blod, og da hun altid havde elsket og beundret Ninas far ønskede hun inderligt, at han skulle ligge bag de hvalpe, som hun håbede at få efter Nina.
Nina blev så glad for at bo hos Satu og det var gensidigt! Satu og hendes mand kunne næsten ikke bære at tænke den tanke til ende, at Nina en dag skulle forlade dem, og rejse tilbage til mig i Danmark. Derfor besluttede jeg mig for, at hun kunne blive boende i Finland - jeg kunne jo se, fra de mange billeder jeg fik på mails, hvor glad Nina var.

Nina har fået 2 kuld hvalpe i Finland.

Det første ved hjælp af frossen sæd efter Joshren Ole King Cole (GB CH. Karava Kempez & Lowerpark Puss In Boots)
og det andet efter RU CH. Houm Tete-A-Tete Maradona (Rollington Det Blå Punktum & Houm Tete-A-Tete Filadelphia)

Det var med den største sorg, at Satu i starten af december 2010 - kun ca. 1 1/2 måned før Ninas var blevet 8 år - måtte meddele mig, at hun alt for tidligt havde været nødt til at lade Nina sove ind trods intensiv dyrlægebehandling p.g.a en aggressiv tarmsygdom.

Nina er inderligt savnet........