INT. DK. N. CH SHEP'S WANNABE SEEN
INT. DK. N. CH SHEP'S WANNABE SEEN

Loui er født den 12. juni 1999. Han er ud af et kuld på 5 hvalpe, tre hanner og to tæver.
Hans far er Uglebjerg Thunderbird og hans mor er Shep's Keep The Secret (Rikke) - kuldsøster til vidunderlige Multi Champion Shep's King of Dreams (Stevie)

I april i 2006 rejste Loui på en tre måneders semester til Steadwyn i Sverige hvor han blev far til et dejligt kuld hvalpe og Anja udstillede ham for mig og opnåede hurtigt det Norske udstillingschampionat med Certifikater for h.h.v.  Knut Sigurd Wilberg, Janusz Opara og Monica Mattfolk.
Så i oktober 2006 var der bud efter ham igen. Denne gang fra England og den 8. oktober rejste Loui til Ingledene hvor han skulle tilbringe det næste års tid hos Valerie og John Geddes.
Han faldt meget hurtigt ind i rytmen på Ingledene og nød de daglige gå- og cykleture med Valerie og hundene i de vidunderlige omgivelser hvor de bor.

Den 22. september 2007 blev Loui udstillet i veteran klasse på The Smooth Collie Club Of Great Britain's Championchipshow under Mrs. Patti Merrill fra USA. Loui blev BEST IN SHOW-VETERAN!


Louis sidste optræden i udstillingsringen i England var på WEKS.  Her fik han en flot 3. plads ud af hele 17 veteraner!!

Den 15, oktober 2008 landede Loui I Kastrup. Hans eventyr i England var slut, og han var hjemme hos mig igen! - Hvor var det dejligt at se ham!

Efter et år hos Valerie og John Geddes, Ingledene Collies i Wales i England var Loui nu hjemme igen. Han blev far til flere kuld dejlige hvalpe og har dermed sat sit præg på de engelske collies i fremtiden.

Det er kun de allerfærreste opdrættere forundt, at en verdensberømt opdrætter fra racens hjemland beder om at måtte låne en avlshund for at forbedre sin egen avl, men den situation kom jeg i, da Valerie henvendte sig for at låne Loui - en kendsgerning jeg er meget stolt af!

Det er mit håb, at Loui må sætte sit præg på sine børn med alle sine positive sider, og jeg ønsker alle de engelske opdrættere, som har brugt ham held og lykke med børnene i fremtiden.

Af hjertet tak til Valerie og John fordi I har passet så godt på min dreng!
Loui klargøres til ringen på WEKS i England