SHEP'S A TOUCH OF CLASS
Touch - fotoet er taget den 19. april 2009

Touch er født den 11. februar 2004.Han er altid fuld af liv og elsker at løbe, men indendørs er han helt afslappet. Dog har han "en lang næse" i mere end en forstand. "Skulle der mon lige være noget lækkert på køkkenbordet? Jeg ser lige efter" Får man taget ham i at stjæle, ser han ud som om, at det i hvert tilælde ikke var hans skyld, at frikadellen sprang ind i munden på ham!!!

Hans pels er gnistrende, dyb sort med lysegrå underuld og han har dejlige varme tanfarvede (brune) aftegn.
Touch er efter Pokko og Katinka, som er datter af Stevie og Sungrace Dominanting Dilly. Han er ud af et kuld på 3 hanner og 1 tæve.
 

Touch er indtil nu (august 2011) far til 3 Certifikarvindere.

De er: Carrick's Indian Pearl. (Sverige) 1 svensk certifikat

          Shep's Like A Dream. (Danmark) 3 danske certifikater

          Shep's Love To Xing A Zong. (Danmark) 1 tysk jugend -CACEfter over to års pause fra udstillingsringen, kom Touch stærkt igen på  kreds 10s nationale udstilling i Næstved og vandt Cert og 2. bedste han for Pam Carpenter. Australien.

Touch var bedste åben klasse han med excellent og res. CACIB for Zafra Sirik, Israel på DKKs Internationale udstilling i Ballerup 20. september 2008.

På kreds 5s nationale udstilling den 18. april 2009 i Hedensted blev Touch placeret som 2. bedste han i åben klasse med excellent og BIK 3 for Leif-Herman Wilberg. Norge.

Den 28. maj 2011 på DCKs certifikatudstilling i Køge blev Touch 2. bedste han i åben klasse med CK og BIK 3. Dommer: Dina Von Hahn, Tyskland

På kreds 8s nationale udstilling den 2. juli 2011 blev Touch dagens 2. bedste han med CK og res Certifikat  for Ulf Bråthen, Danmark

I Varde den 21. august på Kreds 11s nationale udstilling blev Touch 3 bedste åben klasse han for Lynne Harwood, Australien