MULTI CHAMPION SHEP'S HEAVENLY MADE
SHEP'S HEAVENLY MADE

Toto var også en af mine fantastiske tophunde. Hun var datter af multichampion Steadlyn Show Stopper (Markko) og multichampion Steadlyn Blueberry Dots (Iris) og således kuldsøster til Simbas mor Shep's High Born. Der var 10 hvalpe i kuldet - 3 tæver og 7 hanner - og dette kuld har indtil nu, været det bedste kuld jeg nogensinde har haft. Alle hvalpene var af fremragende kvalitet!
Inden Iris kom til at bo hos os, havde Mia og Anja Ejerstad (Steadlyn/Steadwyn collies) haft et kuld af samme kombination og det var grunden til, at vi ønskede at gentage succesen - og det blev en succes! Ifølge Mia var dette kuld endnu bedre end det første! Mia tog to af hvalpene med til Italien nemlig International og Monaco Ch Shep's Huckleberry Boy, som blev den første internationale champion af vores opdræt og Shep's Higher Love som bl.a. vandt 2 certifikater.

Toto blev vores søn Sørens hund - og som de kunne lege - jo vildere jo bedre. Noget af det bedste hun vidste var, hvis Søren smed sin dyne over hovedet på hende. Så var hun det farlige uhyre og hun brølede som en løve under dynen og de tumlede rundt under vild jubel fra dem begge. Toto kunne også synge. Hvis man nynnede en melodi, hylede hun af fuld hals og hun kunne fortsætte i flere minutter. Hvor var hun da bare en herlig, frisk og dejlig tøs.

Totto blev en af Danmarks mest fremgangerige danskopdrættede collietæver gennem tiderne - også hun levede til fulde op til sit navn!
Jeg sagde farvel til Toto den 16. december 2005. Toto blev 15 år 9 måneder og 21 dage.
Her er nogle af højdepunkterne fra hendes udstillingskariere:

ÅRETS COLLIE 1999.
ÅRETS TÆVE 1999 OG 2000
INTERNATIONAL CHAMPION
DANSK CHAMPION
DANSK KLUB CHAMPION
TYSK CHAMPION VDH
TYSK KLUB CHAMPION
TYSK CLUB SIEGER
KØBENHAVNSVINDER 1999
BEST IN SHOW
5 gange på specialudstillinger i ind- og udlandet

Toto sluttede sin udstillingkariere med at blive Best In Show på Deutsche Collie Clubs Hauptzuchtschau i Mölln i 2001