MINDE SIDE
Overskrift 1
Ja vi har nu måtte tage afsked med Sally som blev ca. 12.5 år Sally var den hund som startede Sallys hus. hun har givet os mange gode oplevelser, her på Sallys hus. hun har lavet 4 sunde og raske hvalpe ud i verden for os, så hun er ikke lige den som har givet os flest hvalpe, men hun har været en god og loyal mor for sine hvalpe, der er vist kun to hvalpe tilbage fra Sally, men Sally var en rigtig god hund som  man kunne havde tillid til og som var hos en når der var behov for det, så Sally kan du have det godt over på den anden side af regn buen. Kan du hilse Baloo, Cisa, Molly, Bamse og gammel Coco. Hils fra os Sally, du vil altid være i vores tanker Sally.
Overskrift 1

Vores Molly. tirsdag den 12 marts 2012.

Ja nu har vi sendt vores elskede Molly på den sidste lange rejse, Molly har vært syg gennem længere tid, så i samråd med vore dygtige dyrelæg blev vi enige om at det var bedst for Molly at hun tog den sidste lange rejes  hjem til de evige hunde marker, og så håber vi at hun møde sin dejlige datter chissa, Molly du vil altid være savnet her hos os. Molly var en meget loyal hund en man kunne stole på, hun passede meget på de andre hunde som vi har her hos os, vis der var noget galt kom hun altid på hendes måde til os for at fortælle os at der var noget galt, du vil altid vær savnet hos os MOLLY.

CHICA

Vi fik her på sallys Hus mandag den 11 april 2011, en meget slem opringning kl ca 12,30, fra en af vores hvalpekøbere som havde købt en hvalp hos os den 10 febuar 2011, Jonna ringede og sagde til mig at hun havde været på Ålborg dyrehospital med Chica ,og at hun havde et meget dårligt ben hun havde en form for sledegigt i benet,sagt på en anden måde det er en stærk fremskredet Ad. Men da jeg fik opkaldet fra Jonna sagde jeg til hende at nu kørte vi ned til Lars Prejsler som er min dyrelæg og ser havd han siger til det, jeg nægtede simpelhend at tro på hvad ålborg dyrehospital havde sagt,Men dommen var den sammen , man kunne intet gøre man kunne forsøge med at operere hende, men man kunne ikke sige noget med sikkerhed om hun vil få smerter resten af livet, så efter en meget lang samtale ,som jonna og jeg havde blev vi enige om at vi måtte tage den tunge beslutning at Chica måtte sige farvel til denne verden hun blev kun fire en halv månde,  alt fortideligt at sige farvel til denne verden , jeg håber at det paredis som hun er vendt hjem til er bedere en den verden som vi kunne tilbyde hende. Her på sallys Hus vil vi altid mindes Chica som en dejlig hund der udstrålede ro og et stort overblik over hvad der forgik. CHICA VI VIL ALTID SAVNE DIG OG DET GODE SIND.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 18:06

Kære opdrættere
Kunne det tænkes i har hvalpe til salg efter jeres skønne hunde.
Vi er helt solgt når vi den flotte brune farve i har i opdrættet.
Vi

...
30.09 | 14:52

Hej Martin og Vibeke.
Carlo glæder sig til at komme ud og lege med pigerne på mandag.
jeg prøvede at sende en besked og et billede på mobilen.. ÷ resultal.

...
14.09 | 13:15

hej.
har indtalt en besked, ang navne og adresser på de 6 hvalpekøbere i Har betalt for, så de kan få posten der snart udkommer.
Mvh

Jan Marker

...
16.04 | 20:01

Ja der er hun hvalpe tilbage, så vis du er intresseret så skriv eller ring til os, vi forstår godt svensk, vores tlf. er 0045 20 48 08 21.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE