Hvad vi vil med kennel og opdræt af brune Newfoudlænder.
Mandag d. 5/4-2004

Hej inden i går videre læs lige dette her først vis i kan genkende det så læs ikke mere her for så er vi ikke interesseret i at sælge en hundehvalp til jer.
SØGER GODT HJEM: 2 år gammel barn, den ærlige grund, jeg har fået ny hundehvalp og syntes ikke længere jeg har tid til barnet, jeg frygter også barnet bider min hvalp. Barnet er renligt og up to date med alle vaccinationer. Mangler nyt hjem i morgen da det ellers vil blive aflivet. Tak. DETTE VILLLE DU ALDRIG GØRE MOD ET BARN!
HVORFOR SER DU DET SÅ SOM ACCEPTABELT MOD EN HUND? Hvis du ikke kan investere 10 år i din hund så lad helt være med at anskaffe den.

2004
 
I 2004 døde vores gamle hund Newfoundlænder Coco
Efter hende ville vi gerne have en brun Newf.  Da vi havde set sådan et kuld hvalpe et par år i forvejen. 
Men efter at havde søgt i lang tid . Fandt vi frem til Marianne Hartmann. Her fik vi tilbudt Sally, som rigtig hedder Gigi.

Da vi nu erfarede, gennem udstillinger, meget mere om Sally´s stamtavle, blev vi enige om at tage skridtet med kennel  og opdræt af Brun Newfer.

                                     Sallys Hus.

Vi her på kennel Sallys Hus, har selvfølgelig nogle mål og normer for vores hunde, og også for vores Kennel. Vi har først og fremmest nogle herlige hunde, og de er alle sammen brune, her hos os, der med sagt at vi ikke kan lide de andre farver som er ved de hunde,Men vi vil først og fremmest avle brune hunde her på Kennelen, det kan godt være vanskeligt at finde den rigtige far til vores hvalpe, da  han enten skal være brun eller sort og SKAL bære brun gen som både giver brun og sorte hvalpe. Endvider har vi også nogle  krav til de hanner som vi bruger, de skal have et godt sind  både over for børn og voksne, og en god og stærk kropsbygning, samt et godt helbred,og ikke for meget hd som betyder dårlige hofter samt ad som betyder dårlige albuger.


Vi har også nogle punkter her på kennelen som er ærlighed og troværdighed, vi stiller ALDRIG vores hvalpekøbere dårliger en hvad DKK foreskriver tvært imod. Vi tilbyder vores hvalpekøbere en røngentfotografering hvor de selv betaler for det forståes sådan at vi ringer til vores dyrelæge og finder en tid for hvalpene, og derved får den enkelte hvalpekøber en god rabat.
Endvidere vil vi vis der er problemer ude ved vores hvalpekøbere prøve på at nå dem inden for 24 timer uanset hvad. Endvidere når vi sælgert vores hvalpe skriver vi i kontrakten eller siger det mundtelig til køberene at vi kommer og ser til hvalpene 2 til 3 gange inden for de første 2 år.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

vivi larsen | Svar 12.02.2014 17.30

Så i skal være velkommen til at kontakte os. Mange hilsner Lars og Vivi og Gulliver. _:=)

vivi larsen | Svar 12.02.2014 17.26

Hej igen. Han er jo en super hund med fantastisk temperament og A hofter så syntes han skal i avl. kan kontaktes på 40777380 eller vivi.larsen@live.dk.

Sallys Hus | Svar 12.02.2014 06.31

Hej Vivi
Tak for dit tilbud det er flot, men vi mangler en mail eller et tlf nummer for at kontakte dig.

vivi larsen | Svar 11.02.2014 22.53

Ang. Gulliver er i velkommen til at kontakte mig hvis i ønsker at han indgår i jeres avl.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.01 | 18:06

Kære opdrættere
Kunne det tænkes i har hvalpe til salg efter jeres skønne hunde.
Vi er helt solgt når vi den flotte brune farve i har i opdrættet.
Vi

...
30.09 | 14:52

Hej Martin og Vibeke.
Carlo glæder sig til at komme ud og lege med pigerne på mandag.
jeg prøvede at sende en besked og et billede på mobilen.. ÷ resultal.

...
14.09 | 13:15

hej.
har indtalt en besked, ang navne og adresser på de 6 hvalpekøbere i Har betalt for, så de kan få posten der snart udkommer.
Mvh

Jan Marker

...
16.04 | 20:01

Ja der er hun hvalpe tilbage, så vis du er intresseret så skriv eller ring til os, vi forstår godt svensk, vores tlf. er 0045 20 48 08 21.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE