Velkommen til Radsted Jazzklub

ALLE ARRANGEMENTER FOREGÅR I

 

Radsted Forsamlingshus

Alléen 7, Radsted

4990 Sakskøbing

Kære jazzvenner

GODT NYTÅR – håber, at I alle er kommet godt ind i 2021, som forhåbentlig bliver året hvor Danmark får bugt med Covid19.

Lige nu sætter Corona desværre stadig dagsordenen og tilmed med nye mutationer, der er mere smitsomme og betyder, at vi skal passe endnu bedre på hinanden og os selv. Med de nuværende stramme regler for afstand og et forsamlingsforbud på 5, der gælder minimum til og med 7. februar 2021, må vi desværre endnu en gang aflyse et arrangement. Så det bebudede arrangement den 6. februar med BURICH/L'ETIENNE NEW ORLEANS ENSEMBLE & MONIQUE THOMAS er aflyst. 

Vi kan oplyse, at bestyrelsen har besluttet, at kontingent til Radsted Jazzklub, der er betalt i 2020, også gælder for 2021. Klubbens formand Ole Birk Pedersen og næstformand Tom Pedersen, der også er ”musikudvalg”, har mange gode arrangementer i støbeskeen, men er lidt forsigtige med at melde det ud, før vi ved lidt mere om, hvad foråret bringer af muligheder. Vi håber, at I holder ud, og er klar, når vi er ”på den anden side”. 😊

I håbet om, at I nyder naturen, gode ”jazzplader”, P5, nettet og nogle af de andre kilder til god musik sendes I de bedste hilsner

På bestyrelsens vegne
RADSTED JAZZKLUB  / Ole Birk Pedersen, Tom Pedersen og Ulla Petersen

STØT VORES SPONSORER.....DE STØTTER OS !

MENU OG MUSIK:

Alle arrangementer inkluderer en lækker, vidt berømt, hjemmelavet 2- eller 3 retters menu fremstillet helt fra bunden med stor kærlighed af friske og fortrinsvis lokale råvarer.

Menuen serveres ca. 18.30, og følges helt naturligt af lækkert Krenkerup fadøl eller gode prisbillige vine, der ligesom vand og kaffe kan købes i baren hos vore kompetente og venlige bartendere.

Musikken går som regel på ca. 20.00, og spiller til ca. midnat.

Hvis du ikke har lyst til- eller mulighed for at deltage i spisningen kan du komme kl. 20.00 og høre musikken og måske få en lille svingom for kr. 150,-  (husk at du stadig skal tilmelde dig arrangementet).

Afvigelser kan forekomme !

 

HISTORIE:

Radsted Jazzklub er stiftet for 31 år siden af helt lokale kræfter af bl.a. Ole Pedersen, som stadig er sprællevende som formand for klubben.

Igennem tiden har utallige jazzorkestre optrådt i klubben, og særkendet for Radsted jazzklub har altid været kvalitetsjazz af bedste skuffe. Rigtig mange internationalt anerkendte orkestre har gæstet klubben, selv navne som Chris Barber og Sammy Rimington har optrådt på den lille scene i den lille klub i den lille by, Radsted på den lille ø, Lolland.

Vi bestræber os stadig i dag for at hente kvalitetsjazz til Radsted; primært den traditionelle New Orleans jazz, men gerne med afstikkere til alle hjørner af jazzen.

Det er, og har altid været, vores fornemste opgave at skabe en hyggelig atmosfære omkring jazzen, så...........

KOM OG VÆR MED !!

Nyeste kommentarer

29.08 | 18:51

Hej Dennis. Prøv at ringe til Ulla på det nummer der står i menupunktet tilmelding ude til venstre. Mvh Tom

...
29.08 | 18:22

Spørger igen! Er der plads til 2 pers. den 7. sept.?

...
14.08 | 19:31

Vil gerne opleve Radsted Jaaazz , men kan kun det arrangement i sept. Så hvis det er muligt (og der er plads!) vil vi gerne komme 2 personer den 7. sept.

...
13.03 | 13:35

Hej Pia !
Tak for de pæne ord og din interesse.
Det er altid en overvejelse om man skriver for lidt eller for meget, men jeg kigger på det
MVH
TOM

...