I HAVEN

Så blev det endelig havevejr, men der var ingen af hvalpene der sprang ud af døren, det var lidt farligt, så mor skulle gå først, men efter nogle gange er de blevet meget glade for græsset og for at kunne spæne afsted. Der er begyndt at blive lidt trangt i hvalpegården, så de er ude i stuen flere gange om dagen, hvor de har travlt med at lege og gå på opdagelse. Så pludselig er de blevet trætte og vi må rundt og finde dem, i bogreolen, under en stol, bag ved et skab og på hylden under et lille bord, så bærer vi dem ind i hvalpegården hvor der så er fred i nogle timer og så starter det hele forfra igen.
Malou, som nu er 11 måneder, har været meget interesseret i hvalpene og nu har hun fået lov til at være sammen med dem og det går fint.

I dag, den 4.juni, er hvalpene 8 uger og de tre første er blevet afhentet af deres familier, Emil/Baloo bor nu i Brede/ Lyngby, Emma er flyttet til Blågårds Plads på Nørrebro og Elvira er rejst til Sønderborg på Als. Her er de sidste billeder af alle 6 hvalpe sammen.