Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Kjeld Ejdorf, d. 26-01-2018
Hej Niels, det var interessant at se din hjemmeside med fiskerfamilien ude i Stikkelsbærlandet. Jeg har kendt Viggo Jacobsen og brugt ham i min bog om Stormfloden i 1872. Jeg har noget materiale fotos mm. , som sikkert ville have din interesse. Kontakt mig venligst.


E-mail:
Hjemmeside: www.stormflod.dk
Skrevet af Signe Helbo Gregers Sørensen, d. 19-10-2017
Hej. Jeg faldt over denne hjemmeside i går og har fundet det meget interessant at læse! Jeg stammer selv ud fra den ukendte mand som Vilhelmine var sammen med og fik barnet Lauritz Marcus Jensen. Min farmor er det 3. omtalte ukendte barn fra Vilhelm Ludvig Jensen. Det er nye informationer om slægten jeg har fået fra din hjemmeside. Mange tak! :)


E-mail:
Skrevet af Mikkel Sørensen, d. 16-04-2015
Hej Niels,
Sikke en masse spændende informationer du har gravet frem om din (og min) slægt. Din farmor er min tip-oldemor, og Birtha (eller Berta) Kirstine Jakobsen er min oldemor. Indtil nu har jeg stort set intet kendt til slægten før min oldemor.
Mvh
Mikkel

PS: På din side her kan jeg ikke se billederne i stort format. Hvis du har dem, må du meget gerne sende mig billederne af Niels Peter Jakobsen, Loviga Charlotte Amalie Jensen, og Peder Jakobsen i stort format.


E-mail:
Skrevet af Susanne Mortensen, d. 20-01-2015
Hej
Jeg synes du har fået meget ud af din hjemmeside. Jeg har selv en 123 hjemmeside. jeg har også slægtsforskning som hobby.
Med venlig hilsen
Susanne


E-mail:
Hjemmeside: www.ejendommelig.dk
Skrevet af Niels E. Jensen, d. 01-04-2013
Hej!
Fin hjemmeside, du har!
Et sted nævner du Orup Friskole, men er ikke sikker på, hvor den ligger/lå.
Det kan jeg svare på.
Min farmors far var i sin tid med til oprettelsen af skolen.
Du kan læse mere på dette link:
http://www.hoeng-haslev-faxe.dk/24133174
-Der er også billede af huset, da der var skole. Jeg har billedet fra Karen Hansen, Vindbyholt, som var en slægtning til min far.
Venlig hilsen
Niels E. Jensen


E-mail:
Hjemmeside: http://www.hoeng-haslev-faxe.dk
Skrevet af Thorbjörn Petersen, d. 15-02-2013
Hej Niels!
Flot hjemmeside du har!
Vi har Hæsehus ved Tureby tilfælles. Vores fælles tip-tip oldeforældre Lars Pedersen og Maren Hemmingsdatter boede der. Huset findes endnu!
Den ældste fælles ane jeg kender noget til er Rasmus Persen (ca 1570-ca 1650) på gården Vestervang i Kæderup. Gården blev i 1658 totalt plyndret af svenske soldater.
Det er nu ikke derfor jeg er skåning og med svensk som hovedsprog.


E-mail:
Hjemmeside: petersens.myheritage.com
Skrevet af Bodil Riishøj, d. 03-08-2012
Vil lige tilføje at min mor blev født d. 2.dec 1919. Hun blev født udenfor ægteskab, men hendes forældre blev senere gift, og fik kort efter endnu en datter, formentlig født 1920 eller 21, og efterfølgende flere børn.


Skrevet af Bodil Riishøj, d. 03-08-2012
Hej.
Jeg tillader mig lige at forstyrre díg et øjeblik. Jeg har fornylig mistet min mor. Jeg har altid vidst at hun blev bortadopteret som lille, og jeg har nu fundet adoptionspapirerne. Jeg kunne tænke mig at søge efter biologiske slægtninge, og det eneste brugbare navn er Brenholdt, som var hendes bioligiske mors, altså min mormors pigenavn. Min mors biologiske forældre er betegnet som "Direktør H.L.Nielsen, og hustru Olga Elvira´, født Brenholdt. Er det noget du er stødt på i din interesse for navnet Brenholdt?
På forhånd tak.
Venlig hilsen
Bodil Riishøj


E-mail:
Skrevet af Allan Pedersen, d. 14-06-2012
Hejsa...

Da jeg googlede navnet Hjalmar Axel Hæggqvist, faldt jeg over din hjemmeside, nærmere bestemt afsnittet "Fra Sverige til Danmark".
Hér nævner du Carl J. Hæggqvist og Johanne M. Åkerlund, samt deres 6 børn, hvoraf førnævnte Hjalmar Gustav Hæggqvist er det sidstfødte.
Du skriver på et tidspunkt, at du ikke ved, hvad der er blevet af disse 6 børn (undtagen Axel Otto), men jeg kan fortælle lidt om Hjalmar Gustav... han er nemlig min halvstorebrors oldefar!

Hvis du vil vide mere, så skriv endelig en mail til mig... så skal du få dét jeg ved... ;o)


E-mail:
Skrevet af Magnus Rögård, d. 02-05-2012
_____(¯`••´¯)(¯`••´¯)
______`•.¸(¯`••´¯)¸.•-
_________`•. ¸.•´...
........¤ª“˜¨¨¯¯¨¨˜“ª¤.....¤ª“
PS. Flotte hjemmeside


E-mail:
Hjemmeside: http://www.saunalahti.fi/rog
Skrevet af Tine, d. 17-04-2012
Kære Niels og Ayoe
Jeres hjemmeside er helt super, vi har alle svært ved at løsrive os fra den. Masser af interessant læsning, og børnene synes at det er sjovt at se alle billederne.
Det er skægt når man kigger på billederne af Per og Niels Peter Jakobsen som Marine soldat (der er en vis lighed)
Mange kærlige tanker og hilsner fa Niece Tine


E-mail:
Skrevet af Kirsten Andersen, d. 17-02-2012
Det er altid spændende at se, hvordan andre stiller slægtsforskningen op på hjemmesider. Du kommer godt rundt om familien og dens historie. Tak for kikket. Besøget på din side blev også krydret med en visuel tur til dejlige Thailand og Eilat. Vi har været begge steder, Thailand har vi med glæde besøgt mange gange, men for os er turen til Eilat knyttet sammen med et unikt besøg i Jerusalem, et besøg og kæmpe oplevelse, der aldrig bliver glemt.


Hjemmeside: www.kirsten-andersen.dk
Skrevet af Ejgil Sørensen, d. 04-02-2012
Hej Niels!
Fin Webside Du har, og en interessant slægtsforskning Du har lavet. ( skulle lige se om vi var i familie) ;o) Vi kommer jo fra samme del af sjælland Ølby Lyng, gået på samme skole, Ølby skole, Og vi har også kørt race på samme mark hvor Ølby Centret ligger den dag i dag, og sammen med Ole Råhauge Petersen, som jeg gik i klasse med på Ølby skole. ( som er revet ned.) Jeg havde en Ardie cross motorcykel. Det var en Ardie motor der var sat på et cross stel. Jeg boede på det lille husmandssted der lå over for det sted Vi kørte cross. Vi har også været soldat sammen på Bornholm,
Almegaards kaserne Bornholms værn Jeg er på det billede som Du har lagt ind på Facebook, 903 Sørensen. Jeg bor i Ejby, 4623 Lille Skensved. Jeg har skrevet lidt på Facebook Almegaards kaserne Bornholms værn , og lagt billede ind, fra den tid 1966.
Mvh. Ejgil Sørensen


E-mail:
Hjemmeside: www.efscykling.dk
Skrevet af Niels Jakobsen, d. 14-11-2011
Hej Niels
Først og fremmest tak for sidst. Tiden går hurtigt - men jeg har svært ved at følge med i alle de navne. Det hjalp og se det du har skrevet om slægten, og jeg hæfter mig ved at din oldefars bror er min farfar. Selvom vi begge er yngste barn, har de været lidt hurtigre i din linje.
Sofie skal nok få glæde af siden.


E-mail:
Skrevet af Anne Grethe Thomsen, d. 31-05-2011
Min oldemor hed Benedicta Christina Häggqvist og var bror til Carl Johan Häggqvist. Jeg har været rigtig glad for dine oplysninger om Axel Otto H. og billederne. Jeg kan oplyse at Carl Johan H. blev født i Lund d. 20/3 1849 og at Johanne Mathilde H. døde d. 1/11 1924, Brorson.
Jeg har i går sendt breve til fem forskellige ukendte Häggqvister i håb om, dels at de er en del af slægten, dels at de ligge inde med nogle gamle fotos


E-mail: