Det Menneskelige

Titel: " Hvis Kvinden er guddommelig" A4 format. Tusch og akvarel. 2007. Tekst på værket: "Hvis Kvinden er guddommelig - hvorfor udsættes vi så for: Undertrykkelse? Voldtægt? Drab? Menneskets Guddommelighed - Illusion." Til salg for 15.000 kr.

Foreløbig titel: 3 Spiralmennesker...fordi de er en del af en serie jeg kalder for spiralmennesker.... Blyant og farveblyant. Collage af 3 tegninger, tegnet i 2002, 2003 og 2011, og samlet og færdigtegnet i 2012. Alle tre er tegnet ud af fantasiens hukommelse. 50 x 23 cm. Pris ?

Titel: Glæde er en menneskeret. Akvarel. 31 x 41 cm ca. 2005? Til salg for 10.000 kr.

Arve-lighed Vores ophav, vores arv fra millioner af års liv, at blive menneske er en evig skabelse...at være menneske er at huske vores abelighed, vi ER aber. Fignerne, så Lucy stå og vifte med figenfrugtgrenen i et syn under tilblivelsen af værket. (og brugte så 1½ dag på at finde den rigtige i forhold til synet, og hvad der findes i hendes leveområde) Overlevelsesarbejdet at plukke frugten og faldet fra træet, som måske kostede hende livet? Overlevelseskampen, som måske snart vil koste os livet? Når klimaet driver endnu flere på flugt fra tørke, varme, eller kulde og oversvømmelser? Vi arver vores kraftværker, mitokondrierne, fra mor til datter...mitochondrien ligger i øverste højre hjørne. Lucy, altså arten Australopithecus Afarensis, er tegnet på Moesgaard Museum, efter deres fine rekonstruktioner af fortidsmennesker... Ved Lucys fødder er en rund cirkel, som ikke kan beslutte sig til om den vil være jordklode eller en celle??? Tænkte på hvor langt hun er fra os, Lucy, men alligevel reagerer vi fint på hendes provokerende attitude, og vi er i egne øjne blevet langt mere sexede som væsener, runde og bløde i huden.. Tusch. 42 x 58,4 cm. 2017 16.500 kr.

Violette Tanker. akvarel 35 x 25 cm. 3.000 kr.

Titel: An Artists Life! 2008 og 2011. 100 x 70 cm. Tusch, akvarel. Tekst på værket: "An Artists Life, Poems for Words Lovers for Husbands Engagement for Money Zindagi, mere Zindagi! Passionsblomsten Dil se- Dil se!" (Zindagi, mere Zindagi = Liv, mit liv Dil se = dette Hjerte) Til salg for 7.000 kr.

Titel: "Livets Begyndelse" med 3 temaer: menneskelivets begyndelse og reproduktionscyklus, jordelivets begyndelse vist ved små encellede organismer, andre symbolske motiver som illusterer livets begyndelse f. eks. DNA-strengen/helix, kromosomer, solen. Alle motiver er så vidt muligt valgt udfra om de også er cirkelformede. Unika bog med tolv sider, der foldes ud til stor cirkel m diameter ca 1 m. Hvert billedside måler ca. 20 cm i diameter. Blyant. Endnu ikke færdiggjort. Ikke til salg

"Dreaming State, Awakening". 2009. Akvarel, tusch. 28 x 41 cm. Papir klæbet på solid finérplade og lakeret, dvs den kan nydes uden glassets genskin. Teksten på værket er digtet direkte på billedet og lyder: "Dunia-World-Sila My Place here? Dreaming State, awakening, amusing one Self, giggling (World and one Self (and maybe the other self is/are crazy)) JUST FUN! ME, My Self...WHO? JUST FUN! FUN!" Til salg for 4.000 kr.

Titel; Dreaming State. Akvarel, kuglepen. 28 x 41 cm. Papir klæbet på solid finérplade og lakeret, dvs værket kan nydes uden glassets genskin. 2009. Til salg for 4.500 kr.

Titel: Godhjertethed. 28 x 41 cm. Papir klæbet på solid finérplade og lakeret, dvs den kan nydes uden glassets genskin. 2009. Til salg for 4.500 kr.

Titel: Forbundet af molekyler er vi alle eet. Akvarel, gel pen og kuglepen. 28 x 41 cm. Papir klæbet på solid finérplade og lakeret, dvs den kan nydes uden glassets genskin. Tekst på billedet: "Søgende Liv forbundet i Molekyler Atomer er vi alle eet alle eet" 2009. Til salg for 4.500 kr.

Budbringeren. (The messenger). Fotoet er lidt mørkt forneden. Tegningen har været vist i 2013, men er nu forbedret med lidt tone mellem lyskuglerne. Ved ikke helt hvad meningen er med hende, men hun er et indre billede jeg så...en af de få af mange som bliver udvalgt til udvortes tegninger... Tusch og blyant og bl. 28 x 35,5 cm. Dec. 2013. Pris 3.200 kr. / 400 Euro.

Titel: " Havets tolv Mødre". Blyant og akvarel. 31 cm x 30 cm. Undertitel: - Tidevandet ruller gennem mig... Over hele verden findes sagn og myter om mødre/kraftfulde kvindelige væsner i havet; Jeg kender bedst den grønlandske udgave, jeg sad og tænkte over hvad de har tilfælles og lavede så denne tegning udfra to qroquisskitser, researchmateriale på hvidhvaler, babysæler og sukkertang, som er spiselig og vitamin og mineralrig; den grønlandske Havets Moder har magten over sødyrene, og da de var inuits hovedfødekilde måtte man stå sig godt med hende! Altså overhjoldt man ikke reglerne, gjorde sig skyldig i misrøgt af dyr, mennesker osv tilbageholdt hun dyrene og inuit var i fare for at dø af sult! I en del år undrede det mig, at de af og til kunne dø af sult; der var jo for det meste muslinger og fisk at få; men nej, rigtige fangere nedlod sig ikke til så ringe spise!!! Dette læste jeg for nylig...mage til stædighed og ikke-realitetsans skal man da lede længe efter! Titlens Tolv, hentyder til at der globalt findes flere "havmødre" og at det lige blev tolv, var fordi min søn under arbejdet med værket kom og viste mig en regnegåde han havde lært i skolen: uanset hvordan du plusser tallet i midten med de to tal overfor hinanden giver de tolv; han var vildt mystificeret af det, så den gåde kom med; jeg er jo hans mor. Og Havets Moder holder tal med dyrene; der skal være ligevægt, ingen rovdrift her - og gid hun stadig holdt hus med vores havdyr, så rovdriften og forureningen ikke kunne finde sted! Undertitlen : Tidevandet ruller gennem mig, er en tanke over det faktum, at vi består af ca. 70-80% vand, som holdes i samme saltbalance, som det hav vi udviklede os i for milliarder af år siden, spøjst og kært at tænke på ikke? Original koster 11.000 kr. Brugsret til salg. Postkortmotiv.

Titel: " Eyes wandering over me". 2001. Blyant. 15 cm x 21 cm. Motivet er en 10 minutters qroquistegning på manifoldpapir, som jeg har tegnet videre på derhjemme; der er bare groet disse linier og mønstre frem efterhånden som jeg sad og kiggede på tegningen. Der er ikke ændret på qroquis'en så hun er skitset så nøjagtigt op i konturerne som det ses her. Originalen koster 18.000 kr. Brugsret til salg. Postkortmotiv.

Titel: "Traces of your Finger". Blyant. 15 cm x 21 cm. Original koster 20.000 kr. Brugsret til salg. Postkortmotiv.

Titel: "My inner Emotions". Blyant. Ca. 10 cm x 15 cm. Original koster 8.500 kr. Brugsret til salg. Postkortmotiv.

Titel: "Knoglekontakt", 2006, blyant, collage af 3 tegninger på gennemsigtigt papir. A3-format. Original til salg for 4.500 kr. Brugsret til salg

Titel: "How Strange!". 15 x 21 cm. 2008. Tusch. Tekst på værket: "Face of a God (uplifting) - Mind as a Taleban (destroying) For Women. -How strange!!! Don't trust your genes. Mind over Matter." Inspirationen kom fra et portrætfoto af en gudesmuk mand, og så lød billedteksten at han var talebaner, suk! Fotoet ser helt anderledes ud end mit værk... Til salg for 6.500 kr.

Titel: "Forkortninger" Qroquisstudie af 20 minutters varighed med rød kridt. Laver ikke qroquistudier ret tit mere, desværre, for det er jo ret grundlæggende for ens kunnen...papirarket er 30 x 42 cm. Det viste udsnit er ca 24 x 20 cm. Ca. 2005-6??. Til salg for 2.500 kr.

Titel: "Thoughtful". 2007. Tusch. A4-format. Denne tegnig er nu sat på som een af mange tegninger i et større værk, " Dancing Space and Energy" som snart udstilles på Fyrgården i Hundested, åbning 7. juni 2008 kl. 13

"Chakrasjæle"; en art sprælledame: hun er klippet i asiatisk morbærbarkpapir, et gammelt smukt skoleatlas klippet til spiralerne, birkebark, limet sammen, lamineret og klippet ud igen, samlet med nylonsnøre, ansiget er delvist tegnet på...udført i starten af 2000-tallet til dronningens officielle grønlandsudstilling i Belgien. Ca en meter i højden. Hun er sådan set til salg, men jeg aner ikke hvad hun skal koste??? Beklager fotoets elendige kvalitet!

Den Eftertænksomme. Kvinden er tegnet ud af hovedet og er således ikke et portræt af nogen bestemt. Tusch. A5-format. 2002. Til salg for 2.700 kr.

Værker, hvor jeg tænker over det at være menneske.
En del af værkerne hører til serien "Spiralmennesker" af den simple grund, at de er smykkede med spiraler og mønstre.
Disse udsmykninger på figurernes skikkelser er stille og roligt groede frem som årene er gået, jeg aner ikke hvad de betyder, eller hvorfor de er der. Og jeg ville gerne vide hvorfor jeg laver disse mønstre...?
Måske er det en art ubevidste energimønstre i bedste New Age stil?
 Een ting er dog sikkert; det er ikke, som mange tror, tatoveringer. 
(Jeg kan slet ikke lide tatoveringer iøvrigt, synes mennesket er smukkere in natura).