PETRA GOLDPUNKT FASHIONS

This doesn't belong to me but I show it for identification purpose and will remove it if asked. This is how a Goldpunkt outfit is wrapped. Dette er ikke mit men jeg viser det som identifikationskilde, og vil fjerne det, hvis jeg bliver bedt om det. Dette er måden et Goldpunkt sæt er pakket.

Goldpunkt outfit.

Goldpunkt outfits, scarfs are missing to 2 of the versions. Der mangler tørklæder til 2 af udgaverne.

Goldpunkt outfit

Goldpunkt. I have seen other versions of this dress. Jeg har set andre udgaver af denne kjole.

I have a number of outfits that I can't find in a Petra catalogue and I have identified some from ebay auctions in Germany. There was a line called Goldpunkt and I'm showing some of the ones I have identified. I don't know the exact year but they are from the 70's.

Jeg har et antal sæt som jeg ikke kan finde i et Petrakatalog og jeg har identificeret nogle ud fra auktioner i Tyskland. Der var en linie som hed Goldpunkt og jeg viser nogle af dem, jeg har identificeret. Jeg kender ikke årstallet men de er fra 70'erne.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 17:21

Hej, ikke ret meget, jeg finder dem ofte på genbrug for 5-10 kr. og de er svære at sælge, men har de fint tøj, kan det måske sælge dem. Mvh Martha

...
06.12 | 15:01

Hej, jeg har en lignende, hvad tror du om værdi? Stemplet Evergreen, 1011, Hong Kong. Med tøj.
På forhånd mange tak 😊

...
05.12 | 10:50

Hi, thanks, I would like to see your Faerie Glen doll, if you have a picture you could send it to my mail, you find it many places, at least in the intro text

...
03.12 | 09:52

Really helpful, I have this doll and have been trying to identify her. I have a more modern Faerie Glen doll but she is marked Faerie Glen.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE