SHILLMAN MISS TEENAGE GIRL DOLL AND OUTFITS

Miss Teenage Girl Doll in original swimsuit and with box. She also came with the red shoes but I gave her the bow in the hair to go with the Busy Gal copy outfit. The swimsuit is like the ones Miss Suzette by Uneeda was sold with. Hun har sin originale badedragt på og sin æske. De røde sko havde hun også på men sløjfen i håret har jeg sat i for at matche Busy Gal kopi-sættet. Hendes badedragt er magen til den Miss Suzette by Uneeda blev solgt med.

Miss Teenage Girl Doll by Shillman

I have had this outfit for years, it's a copy of Barbie's Busy Gal. In the next picture - which I borrowed from ebay - you can see the accessories I'm missing. I have also noted that a red bow is missing from the bodyblouse and I'll replace that one day. Dette sæt har jeg haft i flere år og det er en kopi af Barbie's Busy Gal. På det næste billede - som jeg har lånt fra ebay - kan man se de dele, jeg mangler til sættet. Jeg har opdaget, at der skal være en rød sløjfe på bodyblusen og den vil jeg erstatte en dag.

I believe this is a complete Busy Gal copy for Shillman dolls.

For years I have believed that there had to be a vintage Shillman doll to wear all the Shillman outfits I have seen and suddenly there she was on ebay and I was the lucky winner. She was a boxed doll and the bottom of the box has a label saying: Miss Teenage Girl Doll, I guess that is her name then. I have a little Maxi Mod dolls by Shillman too and some Mod outfits and I believe I'll show it in this album too.
I årevis har jeg været overbevist om, at der måtte findes en vintage Shillman dukke til at blive iklædt alle de sæt tøj jeg har set, og pludselig var hun der på ebay og jeg var den heldige vinder. Hun har sin æske og bunden af den siger: Miss Teenage Girl Doll, så det gætter jeg på må være hendes navn. Jeg har nogle få Maxi Mod dukke fra Shillman også og noget Mod tøj, det regner med at vise det her også. 
   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.04 | 20:09

Hej, aner det ikke, jeg har aldrig set en til salg med wristtag, men i æske med originalt tøj og i fin stand ville jeg tro 600-750 kr.

...
04.04 | 19:16

Hvad er den værd, what is i worth?

...
15.03 | 20:09

Ja, jeg har samlet igennem flere år, en veninden satte mig igang og forærede mig det hun havde og siden har jeg fundet meget, selv en Skipperkjole med mærke

...
15.03 | 19:30

Wauuu, du har godt nok meget flot Algrema tøj, til både barbie og skipper.
Har en del til Barbie, men kun en enkelt til Skipper.
Vh Majbritt Roth

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE