Dyno test/Rullefelt
Live screenshot on a run test. Her kan ses et skærmbillede i livedata (det vil sige at man kan se de oprigtige data, mens målingen foregår).
Testcenter
English:
Run test with all meassurements live on screen.

Dansk:
Testmåling med alle parametre på skærmen.


E-mail: 
mbmotor@mbmotor.dkKender De det? De synes godt, at Deres bil kunne trække lidt bedre? Eller er der "noget" ved 2.800-2.900 omdrejninger, hvor motoren sætter ud?

Disse ting kan man sagtens stå og arbejde med på værkstedet og forsøge at finde fejlen, men den sikre og optimale måde at finde fejlen på, er ved at fejlsøge og justrere på et rullefelt.

Efter mange års erfaring og uddannelse indenfor trimning, justering samt fejlsøgning ved hjælp af rullefelt på værkstedet, kan MB Motor nu tilbyde endnu bedre service på dette felt.

Vi kan bremse motoren og derved simulere vej- og vindmodstand, således at de eventuelle fejl fremprovokeres på rullefeltet, både på sugemotorer  og trykladede motorer under de korrekte forhold.
Det er meget vigtigt at kunne bremse motorerne - især ved trykladning - for at kunne udføre den korrekte reparation og optimale justering.

Der bliver foretaget 5-gasmålinger under hele forløbet og også her er det vigtigt at kunne bremse motoren. For at kunne foretage en CO-måling eller 5-gastest over tomgangsniveau/max. 1.000 omdrejninger, skal motoren belastes enten ved kørsel på almindelig vej med dertilhørende mobilt målingsustyr eller kørselsbelastes på et rullefelt.

Alle målinger over tomgang foretaget uden belastning er værdiløse som indikator for korrekt reparation eller målingsresultat.

Alle vejrforholddata bliver opsamlet  af en tilkoblet elektronisk vejrstation, så de korrekte informationer indgår i målingen, og derfor ikke giver anledning til misvisninger og evtuelle gisninger om temperaturer og lufttryk.

Ydermere kan der foretages målinger med bredbåndssonde, som også lagres elektronisk sammen med de øvrige test og målinger.

MB Motor har noget af det nyeste indenfor rullefeltsmålinger. Med vores nye system kan data ses i live-målinger.