Nyheder 2018

Du og jeg mor. Elsker at se Lilo så opmærksom.

Den 15. Marts måtte vi sige farvel til vores egen sødeste Lilo.

Lilo havde det skidt dagen efter vi havde været i Odder, hun kunne ikke styre sine bevægelser, skulle hun dreje til højre væltede hun. Vi troede egentlig at det var hendes højre forben, der drillede og da hun i forvejen havde lidt problem med venstre bagben gjorde dette det endnu værre. 

Vi tog til dyrlæge John Dee i Viborg, han startede ud med at sige, det sikkert var mellemørebetændelse og hun fik noget medicin. Underligt syntes vi, Lilo har ikke døjet med ørerne. Medicinen hjalp lidt, men slet ikke nok og hun skulle så have øret punkteret og der skulle tages røntgen billeder af hovedet, vi tog resten af ryggen for at se om der var gigtforandringer. Det var der ikke, men betændelsen i det indre øre havde beskadiget knoglerne derinde. Vi håbede stadig at medicinen ville kunne hjælpe, men det gjorde den ikke og vi måtte tage den tunge beslutning og give Lilo fred. Prøver der var taget fra øret viste senere at hun havde speciel resistent bakterie, som ikke kunne behandles, så beslutningen var rigtig selvom den var svær.

Lilo er dybt savnet, hun var så sød og god pige og bare mor's pige. Vi to havde et helt specielt forhold og sammen nåede vi enormt meget i træning både LP og Rally. Hvor er jeg taknemmelig over at vi fik lov til at overtage Lilo da hun som 3 1/2 årig stod og manglede et hjem. 

Nu står hendes fine hvide urne inde i skabet og venter på den dag, da jeg kan begrave den i rhododendron bedet sammen med alle de andre, kan mærke det er lidt for tidligt endnu...

 

Den 17. februar

Så er vi igang igen med Rally-konkurrencer.

Denne gang var vi i Odder hos Zakkai Hundecenter- Dommer var Lone sommer.

Storm var oppe i Expert kl og fik 95 point og dermed sin 1. pind            ( oprykning), bare så dejligt at se der er fremskridt at spore.

 

 

2. februar

Alle 3 hunde har været så dygtige i 2017,

her kommer lige Årsresultaterne..

Søde Lilo med hendes fine rosetter. Vi blev nr. 2 i lydighed klasse 2 i 2017 Nr. 1 i Rally Expert 2017 og Nr. 1 i Rally Champion 2017 Desuden er Lilo jo blevet Rally- Champion i 2017 Det har været et forrygende år for os...
Lilo og mor Vinder af Rally Champion klassen 2017 i DBSK
Sødeste Ozcar blev støvet lidt af og deltog i Corgi-klubbens Rally-konkurrence sidst i Juli, det gav denne fine høst selvom drengen ikke havde været på en Rally-bane i 3 år...
Storm er blevet Klubmester i Rally 2017 i DcH Bjerringbro.. Her sidder han med sin fine medalje. Vandre-pokalen står inde på skabet.
Her er vores fine rosetter, ja halvdelen ligger godt nok i en kasse. Men disse store og flotte rosetter som alle har en betydning for mig, skal der være plads til. Storm mener også der skal være plads til ham den lille bandit.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.02 | 17:14

Supert godt skrevet om de dejlige hunder, det er bare synd at det skulle gå som det gik

...
27.09 | 15:59

Savner også at se smukke dejlige Loke på udstillingerne. Kan godt forstå han har efterladt et kæmpe tomrum sammen med den smukke Gandhi.

...
31.05 | 16:26

Ja ham savner vi

...
26.01 | 19:33

Var lige et smut forbi.
Hvor Alfa dog ligner sin far.
Kærlig hilsen Mette

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE