Nyheder 2015

Ja jeg må erkende at vi ikke når at få opdateret så tit som vi burde, men det kniber med tiden. Alle 3 hunde vil så gerne arbejde, så det skal passes. Desuden er vi d. 30. April blevet bedsteforældre til en dejlig lille dreng og ham vil vi jo også gerne se. Håber det bliver bedre i det nye år.

Nu er både Lilo og Storm klar til at gå igang med det nye LP 2 program og de skal begge ud i Rally-konkurrencer i 2016, hvem ved måske skal lille Ozcar også med..

Ozcar..

Ozcar var med for hyggens skyld, men kom dog alligevel med til en "For sjov Rally Konkurrence" og den vandt han. Og som altid havd han en fest på Banen, den lille Bandit...

 

Storm og mor.

Storm var også på i Hasmark og den lille dreng gjorde det så godt.

I Lydighed fik han 154 point og en 1. p. og oprykning til klasse 2.

I Rally fik han 98 point i Begynder og blev nr. 2

Dejligt at han begynder at forstå hvad det hele drejer sig om...

Lilo og mor.

Lilo i Hasmark hvor hun fik 81 point i Øvet klasse og 144 point i LP 1 og dermed en 2. pr. Da vi jo skal bruge en 1. pr og 150 p for at rykke op måtte vi afsted igen. I Vadum fik vi 149 p, det var jo nærmest ikke til at holde ud, sp vi måtte på den igen. I vamdrup d. 14. november fik vi så 155 point og den eftertragtede 1. pr. og nu skal vi have en velfortjent Juleferie..

Foruden RØM blev Lilo også nr. 4 Storm var vist ligeglad med rosetter.

Lilo og Storm har begge været til DKK Rally-konkurrencer i Holstebro d. 14 maj, Viby d. 16. maj og Sæby d. 24. maj.

Lilo fik 78, 92 og 97 point  ( max 100 ) og da hun i forvejen kun manglede 1 oprykning ud af 3, blev hun dermed Rally Øvet Mester.

Det var Storm's aller første konkurrencer i Rally og det gik jo bare så godt.

91, 99 og 94 point ( max 100 ) blev det til, det havde jeg ikke helt troet på, men dejligt var det og dermed blev Storm i løbet af kun 10 dage Rally Begynder Mester.

 

 

 

Lille Villads

Uha det er godt nok længe siden jeg har opdateret siden, men vi har haft så travlt med Rally-konkurrencer og så har vi også fået et lille barnebarn. 30. April blev Christina og Anders forældre til en skøn lille dreng, som med stor sansynlighed kommer til at hedde Villads.

Den 17. januar var vi I Nyborg til DBSK's udstilling i Nyborg. Vi lavede såmænd ikke andet end at snakke og hygge ja og så lige pynte lidt på Veteran-pigen Vipsennen's Zindy. Når udstillingen var færdig blev der uddelt Hitliste-præmier til de Bernere, der havde gjort sig bemærket i 2014. Vores søde Lilo blev nr. 2 i Begynder Rally og også nr. 2 i Øvet Rally, så vi kom hjem med 2 kæmpe store flotte blå Rosetter...
Loke's datter Vipsennen's Zindy nr. 3 Veteran i 2014...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.02 | 17:14

Supert godt skrevet om de dejlige hunder, det er bare synd at det skulle gå som det gik

...
27.09 | 15:59

Savner også at se smukke dejlige Loke på udstillingerne. Kan godt forstå han har efterladt et kæmpe tomrum sammen med den smukke Gandhi.

...
31.05 | 16:26

Ja ham savner vi

...
26.01 | 19:33

Var lige et smut forbi.
Hvor Alfa dog ligner sin far.
Kærlig hilsen Mette

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE