Den årlige afslutning på dansesæsonen var i år (2013 ) D.24.april, og foregik som sædvanligt på Korup sognegård. Aftenen startede med velkomst af Grete.Derefter direkte til spisning af medbragt /købt smørrebrød. Snapsen gik flittigt rundt, og stemningen steg hurtigt, Der blev sunget sange og der blev spillet på tilsyneladende fælles harmonika så det var en lyst. Den kommende udflugt blev også fuldtegnet med hele 32 personer.Flot ! -Flot ! Så kom der gang i dansen så vommene skvulpede. Det var så sidste gang ( næsten ) at vi dansede til Kay `s harmonika - lidt vemodigt, godtnok ! Men heldigvis har vi fået Annette i stedet for. Hende kender vi jo i forvejen, og glæder os til at hun kommer og overtager til sæsonstart i septenber. Det blev en god afslutningsaften på en fin sæson

------------------------------------------------------ 

Vi var en del dansere som deltog i DANSENS DAG d.29.april år 2013 i Odense.For os skulle det foregå på Gråbrødre plads.Det var hundekoldt og tilskuere var der ingen af - - altså dem i den dansepligtige alder. .Men --der kom en del unge mennesker som faktisk blev og så på, - ja, vi fik endda flere af dem til at deltage i dansen mod slutningen af opvisningen, og de morede sig tilsyneladende godt. Kay og Preben spillede hver gang noderne IKKE var blæst væk. I pausen mellem de to sæt var vi ovre at drikke kaffe på cafe ´ GERTRUD, som lå lige ved siden af hvor vi dansede, Det blev en voldsom oplevelse for den stakkels tjener som tilsyneladende var ene om at servere, for vi var jo mange.Erling spurgte ham : Hvis vi nu dansen " langsomme Gertrud " får vi så rabat ?? Det forstod han naturligvis ikke en hujende fis af, han gloede bare på Erling, og rystede på hovedet. Skal vi mon deltage i dansens dag til næste år ?

---------------------------------------------

Og så var der jo lige SOLOPGANGSTUR d.1.juni 2013.Vi skulle mødes på Klinten ved Kerteminde kl. 04.30 ( om morgenen ! ) fordi vi skulle være der inden solen stod op. Hvorfor ved vi ikke, for SOLEN STOD SLET IKKE OP ! Det var overskyet, og det lynede og tordnede ud over vandet.Men det var da også et flot akkompagnement til den medbragte morgenkaffe og morgenbasserne, som vi indtog,  mageligt henslængt i medbragte campingmøbler fra 70 `erne. Grete havde små øjne og morgenbitter, samt brunsvigerkage med (som hun havde bagt medens hun kørte )OK, --så da - Hanne påstod at hun havde set solen som en rød kugle inde bag en sky ! - - - Nå ! det har så nok været EFTER morgenbitteren  - måske ! Men vi hyggede os. Da der ikke var mere "dr.Nielsen " kørte vi videre mod Fyens Hoved. Vi skulle køre en omvej ad små grusveje, sagde Grete, og det gjorde vi så sandelig også ! skulle vi hilse og sige.Ingen af os vidste at der var så mange ens herregårde på Nordfyn, indtil vi fandt ud af at vi havde passeret det samme gods en to - tre gange !  Men det gik stærkt alligevel, - vi kørte ikke under 100 km/t på noget tidspunkt ! Men der var kønt.Vel ankommet til Fyens Hoved, tissede vi af og begav os derefter ud på en vandretur "hovedet rundt " som det hedder. Her er en aldeles pragtfuld natur, med den dejligste udsigt ud over vandet. Så vi nød at gå der, sammen med alle de andre får.Dr.Nielsen havde også sørget for at Erling både kunne høre og se strandtussen undervejs.Efter endt vandretur var det allerede blevet middag (klokken var lidt i 8.00 ) så vi så os om efter et sted hvor vi kunne spise vores frokost. Der hvor man havde siddet og spist sidste år, havde nogen frembragt en sø,,,men da ingen af os havde tænkt på at tage svømmevest med, måtte vi finde et andet sted. Af alle steder faldt valget på en indhegnet kreaturfold med både levende og døde køer gående frit omkring.Bordene blev igen stillet op, og vi spiste frokost. OG SÅ - - -KOM SOLEN !! 
Gudved hvor den havde været ! Preben havde snaps med, og det var herligt ! Og vi hyggede os nogle timer, indtil det blev tid til opbrud. Vi sagde tak for en dejlig dag,

-------------------------------------------------------------

Et af årets absolutte højdepunkter er jo den årlige udflugt , som i år (2013 ) var programsat til lørdag , d. 7. september kl. 8.00. Vejret var simpelthen perfekt. Vi mødtes på Fakta`s parkeringsplads i Korup. Næste stop - Lidl´s parkeringsplads i Fåborg. Netop byen :Fåborg og dens omegn var valgt i år. Første punkt på dagsordenen blev en nostalgisk togrejse på veteran - jernbanen : Fåborg - Korinth med indbygget stop i Pipstornskoven , hvor vi så på meget gamle rester af  gravhøje og stendysser. Der blev også tid til en kaffetår som vi indtog højt oppe på en bakketop hvor der var en aldeles pragtfuld udsigt ud over øhavet og fjorden. Om eftermiddagen , efter frokost , besøgte vi som det første øhavsmuseet " Den gamle gård " hvor vi i tilgift fik en introduktion af dette museum, samt af vores næste mål - Rets og strafmuseet. Det var af selveste direktøren, og han talte "som et vandfald " - og så var han ikke engang fra Island !! Efter eftermiddagskaffen gik vi så over gaden og så Rets og strafmuseet - det gamle arresthus. Begge museer var meget interessante. Vi sluttede seværdighederne af med at se byens berømte og ny -  restaurerede klokketårn . Her fik vi en aldeles fremragende intruduktion og fremvisning af den "gamle præst " Ejner. Det blev meget spetaktulært. På første "dæk ", - der hvor alle klokkerne hang , havde han sin egen bar, "Ejners bar" hvor han udskænkede "en lille én " efter vielser.På næste "dæk " var klokkespillet og uret anbragt og helt oppe, ad en lille hønsestige,  kunne man nyde udsigten over byen .Vi afsluttede dagen med middag på restaurant Magasingården. Alle havde haft en rigtig dejlig dag, og alle var godt trætte.

Finn.