Man skal rejse sig ved det træ….

Man skal rejse sig ved det træ…!

Da jeg kom hjem fra Afrika efter 2. tur, var jeg helt overbevist om, at Afrika, cykel og jeg var en dårlig kombination og at hvis jeg nogensinde igen skulle se Afrika, ville det blive på en anden måde som turist.

Men mange gode venner har hele tiden sagt: Lad os nu se! Og selv om jeg har haft mest lyst til at gøre deres udsagn til skamme, var det tilbud, som Tour d'Afrique-compagniet gav mig, meget fristende. Jeg skulle blot sige, hvor jeg ville møde holdet i 2014, så kunne jeg deltage på en fribillet. Tanken om at køre ind i Cape Town efter at have cyklet hele vejen fra Cairo (om end på tre år) var tillokkende. Så efter nogle minutters betænkningstid har jeg sagt ja tak til tilbuddet. 

Det betyder, at jeg i de kommende måneder skal opbygge en form, så jeg kan møde 2014-holdet, der efter en cykeltur på 9-10.000 km er i topform. Aftalen er nu, at jeg mødes med holdet i Livingstone i midten af april og kører med resten af turen til Cape Town. I månederne frem til april vil jeg dels cykle rundt på de danske landeveje, dels opholde mig en måneds tid i Grækenland, hvor vejret er noget bedre end dansk vinter med regn, kulde og sne. Måske skal jeg en tur omkring Italien for at møde en gruppe cyklister/cykelryttere, som er på tur med min cykelsponsor Python.

Og så er det ellers en spændende tur gennem Botswanas flade savanne, Namib-ørkenen med fantastiske sandformationer, diamantområdet ved Orangefloden og Sydafrika vinområder. Pludselig glæder jeg mig!!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 16:14

Hej Klaus. Flot at du klarede den sidste del. Tillykke med det.
Jeg har skrevet at du er hjemme den 22. maj. Passer det ?
Hilsen Knud

...
11.05 | 20:38

Hej Klaus.
Stort tillykke med vel overstået tur!
Hilsen Tove og Hans Henrik.

...
05.05 | 10:55

Hej igen Klaus. Er I nået til Vioolsdrif ved grænsen til Sydafrika? Der er godt nok over 800 km fra Windhoek, men I kører jo lange stræk om dagen. Hilsen Knud.

...
05.05 | 10:36

Hej Klaus. Hvordan går det. I er vel langt fra Windhoek nu.
Okavanga deltaet er godt nok et specielt område - har set det på Google Earth.
Hilsen Knud.

...
Du kan lide denne side