Ændrede planer

Valget i Kenya ændrer rejseplanen

Indtil fredag den 15. februar var planen, at jeg mandag den 19. skulle flyve til Nairobi, Kenya for at rejse videre til Moyale, hvor jeg skulle møde resten af TDA-gruppen. Men sådan skulle det ikke være....

Jeg konstaterede, at der i starten af marts er valg i Kenya. I 2007 endte valget i store uroligheder med over 1000 dræbte, og da en af kandidaterne til præsidentposten nu er sigtet ved Den Internationale Menneskerettighedsdomstol kan situationen hurtigt udvikle sig. Tourarrangørerne kunne fredag fortælle, at hvis der er udsigt til uroligheder, vil man arrangere turen uden om Kenya. Jeg kan så risikere at blive fastlåst i Kenya, fordi nabolandene vil lukke grænsen.

Derfor aftalte jeg fredag med arrangørerne, at jeg mandag rejser til Addis Abeba i Etiopien, hvor TDA-gruppen befinder sig tirsdag. Resten af dagen blev herefter brugt til at annulere billetten til Kenya og bestille ny billet til Etiopien. Tirsdag møder jeg mine cykelkammerater og onsdag sætter jeg mig på cyklen for at genoptage turen gennem Afrika - de første otte etaper kørte jeg også sidste år. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 16:14

Hej Klaus. Flot at du klarede den sidste del. Tillykke med det.
Jeg har skrevet at du er hjemme den 22. maj. Passer det ?
Hilsen Knud

...
11.05 | 20:38

Hej Klaus.
Stort tillykke med vel overstået tur!
Hilsen Tove og Hans Henrik.

...
05.05 | 10:55

Hej igen Klaus. Er I nået til Vioolsdrif ved grænsen til Sydafrika? Der er godt nok over 800 km fra Windhoek, men I kører jo lange stræk om dagen. Hilsen Knud.

...
05.05 | 10:36

Hej Klaus. Hvordan går det. I er vel langt fra Windhoek nu.
Okavanga deltaet er godt nok et specielt område - har set det på Google Earth.
Hilsen Knud.

...
Du kan lide denne side