Standardside

Afrika kalder...

Efter rekreation og genoptræning i Danmark er jeg ved at gøre klar til en fortsættelse af Afrikaturen. Den 1. marts 2013 skal jeg møde dette års TDA-hold få kilometre fra det sted, hvor jeg sluttede i 2012. 

For at komme til mødestedet i Moyale skal jeg flyve til Nairobi. Derfra skal jeg på egen hånd finde de knap 600 km til byen Moyale på grænsen til Etiopien. Det er problematisk, for der kører ikke tog eller rutebusser og der er ikke flyvemulighed med mindre man selv lejer en flyvemaskine. Derfor må jeg formentlig tage den ordinære bus fra Nairobi til Isiolo halvvejs mod Moyale. Resten af vejen skal klares ved at jeg på et bestemt torv skal møde nogle lastbiler, hvor jeg kan købe mig en plads i førerhuset. Lastbilerne kører i konvoj - muligvis med bevæbnede vagter - for at undgå at blive standset af bevæbnede røverbander. man vil kunne læse, at der er nogen usikkerhed forbundet med denne rejseplan, så jeg tager til Nairobi den 18. februar for at have tid nok til resten af turen.

Som en opvarmning og træning til Afrika-turen cykler jeg i morgen den 7. januar mod Sicilien, som jeg regner med at nå omkring den 1. februar. 

Jeg regner med, at næste indslag på denne blog vil komme omkring 1. marts fra Nairobi.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Vibeke Grønbæk | Svar 21.01.2013 00:07

Hej Klaus. Håber alt vel på turen til Sicilien. Her er det rigtig koldt, men smukt...Var i vandet i morges i solskin....skønt. Vi ses. Vibeke

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 16:14

Hej Klaus. Flot at du klarede den sidste del. Tillykke med det.
Jeg har skrevet at du er hjemme den 22. maj. Passer det ?
Hilsen Knud

...
11.05 | 20:38

Hej Klaus.
Stort tillykke med vel overstået tur!
Hilsen Tove og Hans Henrik.

...
05.05 | 10:55

Hej igen Klaus. Er I nået til Vioolsdrif ved grænsen til Sydafrika? Der er godt nok over 800 km fra Windhoek, men I kører jo lange stræk om dagen. Hilsen Knud.

...
05.05 | 10:36

Hej Klaus. Hvordan går det. I er vel langt fra Windhoek nu.
Okavanga deltaet er godt nok et specielt område - har set det på Google Earth.
Hilsen Knud.

...
Du kan lide denne side