KÆRE LÆSER

FRA CAIRO TIL CAPE TOWN PÅ CYKEL

Kære læser

Den 14. januar 2012 mødes jeg med ca. 40 mennesker fra hele verden for at cykle en tur fra Cairo til Cape Town. Den 12. maj når vi til Cape Town efter at have tilbagelagt ca. 12.000 km på cykel. Vi vil køre igennem Egypten, Sudan, Etiopien, Kenya, Tanzania, Zambia, Botswana, Namibia og Sydafrika.

Familie, venner, bekendte og tidligere arbejdskammerater har spurgt interesseret til turen og til, hvordan de kan følge med i turen. Derfor laver jeg denne hjemmeside, hvor jeg vil skrive rejsebreve, når jeg får mulighed for det på internetcafeer undervejs. Jeg vil samtidig forsøge at lægge billeder fra turen ind. Du kan endvidere finde beskrivelser og billeder fra turen på siden www.tourdafrique.com (under rullegardinet "tours & races" kan du under "Tour d'Afrique" finde blogs og photos).

På en tur, der byder på fine asfaltveje som i Europa og elendige mudder- og stenveje i bjergrigt terræn, findes der ikke en idealcykel. Men Python-cykler har bygget en specialcykel til mig, som du kan se på forsiden. Jeg har afprøvet cyklen på en tur fra Vordingborg til Athen og der fungerede den perfekt - også på markveje i det tidligere Østtyskland.

Hvis min plan holder vil jeg skrive her på siden fra Luxor den 20. januar.

 Klaus

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.05 | 16:14

Hej Klaus. Flot at du klarede den sidste del. Tillykke med det.
Jeg har skrevet at du er hjemme den 22. maj. Passer det ?
Hilsen Knud

...
11.05 | 20:38

Hej Klaus.
Stort tillykke med vel overstået tur!
Hilsen Tove og Hans Henrik.

...
05.05 | 10:55

Hej igen Klaus. Er I nået til Vioolsdrif ved grænsen til Sydafrika? Der er godt nok over 800 km fra Windhoek, men I kører jo lange stræk om dagen. Hilsen Knud.

...
05.05 | 10:36

Hej Klaus. Hvordan går det. I er vel langt fra Windhoek nu.
Okavanga deltaet er godt nok et specielt område - har set det på Google Earth.
Hilsen Knud.

...
Du kan lide denne side