Hvem er vi?

Vi er et mor-datter team, der har opdrættet storpudler først i farvevarianten sort og senere også hvid under prefixet "Jouet" siden 1976.
I 2000  kastede vi os over nye udfordringer og påbegyndte opdræt af hovedsaglig hvide mellempudler.

I øjeblikket har vi været hjem for 78 eksteriør champion og er Danmarks mest succesfulde
storpudel opdrættere.

Vores hobbyopdræt bygger på nogle af Europas og Nordamerikas bedste blodlinier og vi er stolte af stadig at kunne finde vores stamtæve Verdensvinder 1974 Int. F. B. D. DK. Ch. Eminent Jou-Jou Noir i vores nuværende storpudlers stamtavle.

Vores mål er at avle sunde, alsidige hunde med frimodigt, velafbalanceret temperament, der lever op til FCI standard for pudlen og her igennem være med til at forbedre begge størrelsesvarianter.

Vi kalder os bevidst " Jouet Pudler" og ikke "kennel Jouet", da vores hunde er vores 4-benede familiemedlemmer, der enten bor sammen med Connie eller Lene.

Vi arbejder bevidst på at få sundhedsundersøgt så mange Jouet pudler som muligt, for at vores nuværende og fremtidige avl er så godt underbygget som muligt.

Vi opdrætter ud fra
Dansk Kennel Klubs retningslinier.

Connie er fødselshjælper og opfostrer samtlige Jouet-kuld.

Bøgerne "Pudlen" på dansk og "Min Pudel" på svensk er forfattet af hende.

Ligeledes har hun været formand for DKK kreds 5, samt formand, næstformand og sekretær i 16 år i Pudelklubben.

Vi er store tilhængere af teamwork:
lære, dele og komplementere hinanden.

Som mor-datter team har vi den glæde at udvikle vores anerkendte Jouet-linie og videreudvikle vores organiserings-, socialiserings-, trænings-, handlings-, og soigneringskompetencer.

Vi glæder os over at hjælpe og dele oplevelser med Jouet-hvalpekøbere og er taknemmelige for avlssamarbejde med opdrættere rundt om i verden.

Lene træner, klipper og udstiller egne hunde samt andre Jouet pudler, når tiden tillader det.

Som FCI anerkendt dommer for pudler, tibetansk terrier, papillon, phalene og bearded collie siden 1993 har hun haft den glæde at dømme i Canada, England, Australien, Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland, Luxemborg, Tjekkiet, Finland, Norge, Sverige og Danmark.

Ligeledes har hun som forfatter bidraget til diverse hundetidsskrifter,  lavet vores hjemmeside samt fotograferet de fleste af de billeder, der er lagt ud på vores danske, engelske og franske hjemmeside.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Pia R.Bach | Svar 10.06.2021 17:11

Kan ikke helt finde ud af,om i har hvide mellempudler,til salg😔jeg har haft pudler af Ebba Ålegård,da jeg var ung pige.abricos farvet senere kongepuddel hvid.

kirsten gybel | Svar 22.08.2020 12:37

Hej Lene.
Jeg har skrevet med Marie Pedersen, som mener du måske snart får et kuld sorte storpudler?
Jeg er interesseret i en tæve.
Vh. Kirsten

Elin-Grete Vatnehol | Svar 20.05.2020 22:17

Jeg er en kvinne fra Norge. Er i begynnelsen av å oppdrette hvit mellompuddel. ønsker å skaffe meg en hvit mellompuddel han.
Mi tispe er fra Ann Kristi Flo.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.06 | 17:11

Kan ikke helt finde ud af,om i har hvide mellempudler,til salg😔jeg har haft pudler af Ebba Ålegård,da jeg var ung pige.abricos farvet senere kongepuddel hvid.

...
03.05 | 18:44

Hej Connie
Jeg har prøvet at skrive en mail, men den siger mailen ikke eksisterer. Jeg har også prøvet at ringe. Måske du kan kontakte mig? Mvh. Kiki

...
26.03 | 17:12

Vi ønsker at komme på jeres hvalpeliste til en tæve sort mellem . Har tidligere haft hund, og er anbefalet en puddel af vores dyrlæge datter.

...
25.03 | 18:14

Vi er et par uden hjemmeboende børn med en dejlig flok børnebørn der gerne vil udvide familien med en mellem puddel. Vi har en dværgsnautzer tæve på 7 år.

...
Du kan lide denne side