Jouet gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Carol Østby, d. 11-08-2015
Kjære Connie og Lene,
Jeg har hørt mye godt om dere og deres oppdrett. Jeg har vært storpuddeleier i 20 år, og har to tisper nå. En er kvalifisert terapihund, den andre er under trening. De trives så godt med oppgavene (jeg også). Jeg har også trent og brukt en mellompuddel som også likte seg. Jeg har henne dessverre ikke lenge, og nå vil gjerne skaffe en til. Jeg vil helst ha en voksen tispe som har hatt det godt, er sosial og trygg på seg selv, men jeg innser at jeg må antageligvis begynne med en valp som har fått en optimal start i livet. Lurer på om dere kan hjelpe meg?
E-mail:
Skrevet af Annette Frederiksen, d. 29-07-2014
Hejsa. Min næste hund(Hunde)skal være en puddel,drømmer om en storpudel og en mellempuddel. Det varer nok lige nogle år endnu,da jeg pt har 2 airedale terrier på 3 og 6 år og en berner sennen på 2 år. En skøn flok som jeg elsker. Men når jeg tænker i fremtiden,så vil pudlen passe godt til os,så når tiden kommer her til ny hvalp igen,så henvender jeg mig til jer,da jeres side tiltaler mig meget. Vi har planer om 2 hunde fremover og tænker en storpudel og en mellempuddel. Dejlig hjemmeside i har og flotte hunde.sender lige et billed af mine 3 hunde,havde 4 hunde,men minimale berner på 10 måtte vi aflive i Februar,da han havde cancer. Hilsen Annette Frederiksen.
E-mail:
Skrevet af Susanne Jørgensen/Karise, d. 05-06-2014
Hej,
Jeg vil have en puddel som næste hund.
Da jeg var ung og arbejdede hos en dyrlæge, var nogle af patienterne en puddeltype med mere kraftige ben og hoved end det man ser i dag, den var stor men ikke så stor som storpudlen. Dyrlægen kaldte den for en skipperpuddel.
Har I nogen ide om hvad der er tale om??
De lignede ægte pudler med den ægte pels. Mvh.
E-mail:
Skrevet af Nete Bøg Hansen, d. 27-04-2014
hej - jeg kigger mig lidt om efter opdrætter at opdrætter mellem-puddel - og kigger særlig efter stueopdrætter, så jeg får en hvalp der er vant til dgl lyde.
ud fra det I skriver ser det ud til I gør et godt forarbejde. jeg kan se I har et kuld nu, håber I får et kuld næste år også. Jeg har allerede en pudelblanding på knap 2 år, men synes lige hun skal være mindst 1 år ældre før jeg får nr. 2. Kan man abbonere på nyheder for jeres hjemmeside?
E-mail:
Skrevet af Karin Haun, d. 09-04-2014
Hvor er det fantastiske smukke Pudler i har. Vores næste pudel, bliver helt sikkert fra jer. Har hørt så meget godt, og også mødt flere af jeres pudler :-)
Mvh. Karin
E-mail:
Skrevet af kirsten kammann, d. 19-06-2013
vender altid tilbage til Jeres hjemmeside, da den bare er god, med mange gode informationer.
Den sorte glade hvalp, der spørger om vi skal gå sommeren i møde sammen , er den til salg?.
E-mail:
Skrevet af Simon Hansen, d. 18-12-2012
Super flotte hundebilleder! Fortsæt det gode arbejde! :)
E-mail:
Skrevet af Karen P Frisque, d. 27-12-2011
Beautiful, and so like my girl; sired by Mark! Thanks for sharing
E-mail:
Skrevet af Peter Hansson, d. 17-12-2011
Jeg er fuld af brundring. Siden er godt sat op, også selvom det "kun" er en 123Hjemmeside :)
Hjemmeside:
Skrevet af Dennis Jensen, d. 09-12-2011
Jeg er vild med din hjemmeside. Er bogmærket, og jeg kommer nok snart igen.
Skrevet af Bente Møller, d. 30-11-2011
Hej med jer, det har været en sand fornøjelse at have zappet rundt på jeres hjemmeside. den giver et godt intryk af jer som pudelelsker, og den måde i opdrætter hvalpe. Virkelig dejligt. Kunne ønske nogle flere af jeres kaliber.
Hundehilsen fra Bente.
E-mail:
Skrevet af Eva Dublin, d. 20-11-2011
Super hjemmeside/projekt du har. Tak for kigget - jeg kommer nok igen :)
Hjemmeside:
Skrevet af Hanne, d. 09-10-2011
Herlige billeder - vidste slet ikke at du havde en hjemmeside - sjovt at kunne se et billede af vores hund som lille :o))

Mange kærlige hilsner
Skrevet af Morten, d. 26-08-2011
Jeg er interesseret i en hvalp, men synes ikke jeg kunne finde informationer på hvornår næste kuld kunne være? Måske jeg har set mig blind på denne flotte side? :)
Skrevet af Flemming Flouberg, d. 17-07-2011
Hej er lige begyndt min tilværelse som efterlønner. Og får min stor puddel på onsdag. Har haft flere hunde, men dette er den første storpuddel.

Pointen: I skal have tak for jeres velskrevet anvisning om soignering,
E-mail: