Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

02-11-2019

Bjarne Nielsen

Hej.Vi har lige mistet vores langhårede miniature gravhund, kan i hjælpe os med en ny af somme slags? eller henvise os til en som evt. kan hjælpe.

20-03-2019

Finn Mathiassen

Vi har lige mistet vores elskede Cody på grund af Lymfekræft. Vi er i stor sorg, men vil gerne haven hund igen. Min datter har lige fået en langhåret dværggravhund, og vi har tabt hjertet til den. Vi skal passe ham 2 uger til sommer.

Vi vil gerne have en tilsvarende gravhund til december/januar, så vi vil gerne på en liste, hvis du skal have hvalpe. Vi bor i villa i Skævi ge.

Mvh

Rosie og Finn

Billedet er vores afdøde Cody

13-07-2017

Line Petersen

Sikke nogle dejlige hunde I har. Jeg går selv og drømmer om en miniature tæve i sort/brun. Får I mon snart et nyt kuld? Mvh. Line.

28-04-2017

Britt Andersen

Lige en lille hilsen fra Sofus(Lukas) som bliver 3 år i dag. Han er en vidunderlig lille hund, og han trives i vores familie og elsker at være sammen med os - både om dagen i haven og om natten i sengen!! Han er meget glad for den aflagte kattelem, for
nu kan han selv bestemme, når han vil ud og ind.

25-02-2017

Cathrine, Ålsgårde

Hej :-) Har I hvalpe nu? Eller hvornår regner I med at have flere smuklinger? :-)

Mange hilsner Cathrine

04-11-2016

Lisbeth

Vil sige at det er nogle dejlige hunde, hvad skal i have for en hvalp