Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

01-06-2020

Britta Bundsgaard

Hej 😊 vi søger efter en korthåret dværggravhund(han)

09-04-2020

Annika Norlander Bramsen

Vi er en familie på 4 som brændende ønsker en gravhund, størrelsen og farve er ikke så vigtig, personligheden er det vigtigste for os. Vi bor på Amager, nær Amager Fælled og har meget at tilbyde en hund. Vi vil gerne høre nærmere om jeres kennel og om
i har hvalpe på vej eller kan hjælpe med kontakt til andre som har?

Med venlig hilsen Annika Bramsen

02-04-2020

Susanne Jespersen

Hej, jeg skriver til jer for at høre om man kan blive skrevet op eller om i har hvalpe nu man kan køre en miniature hvalp eller en som måske mangler et hjem, da jeg lige har måtte sige farvel til den sidste ud af 3 ( 13 år gamle ) hilsen Susanne

02-11-2019

Bjarne Nielsen

Hej.Vi har lige mistet vores langhårede miniature gravhund, kan i hjælpe os med en ny af somme slags? eller henvise os til en som evt. kan hjælpe.

20-03-2019

Finn Mathiassen

Vi har lige mistet vores elskede Cody på grund af Lymfekræft. Vi er i stor sorg, men vil gerne haven hund igen. Min datter har lige fået en langhåret dværggravhund, og vi har tabt hjertet til den. Vi skal passe ham 2 uger til sommer.

Vi vil gerne have en tilsvarende gravhund til december/januar, så vi vil gerne på en liste, hvis du skal have hvalpe. Vi bor i villa i Skævi ge.

Mvh

Rosie og Finn

Billedet er vores afdøde Cody

13-07-2017

Line Petersen

Sikke nogle dejlige hunde I har. Jeg går selv og drømmer om en miniature tæve i sort/brun. Får I mon snart et nyt kuld? Mvh. Line.

28-04-2017

Britt Andersen

Lige en lille hilsen fra Sofus(Lukas) som bliver 3 år i dag. Han er en vidunderlig lille hund, og han trives i vores familie og elsker at være sammen med os - både om dagen i haven og om natten i sengen!! Han er meget glad for den aflagte kattelem, for
nu kan han selv bestemme, når han vil ud og ind.

25-02-2017

Cathrine, Ålsgårde

Hej :-) Har I hvalpe nu? Eller hvornår regner I med at have flere smuklinger? :-)

Mange hilsner Cathrine

04-11-2016

Lisbeth

Vil sige at det er nogle dejlige hunde, hvad skal i have for en hvalp