Ferie Stockholm

Med udgangspuntet Best Western hotel AMANI havde Henrik udarbejdet et flot og begivenheds program, der bl. a. medførte besøg på en isbar, hvor alt ver 5 graders frost. Selv Glassene. Fantastisk oplevelse

Foto
Med udgangspuntet Best Western hotel AMANI havde Henrik udarbejdet et flot, begivenheds program, der bl.a. medførte besøg på isbar, hvor alt ver 5 graders frost. Selv glassene.
Der var udflugt til Wasamuseet - fantastisk at se et skib der var hentet op af vandet efter flere hundrede år på havets bund - Ved søsætningen kæntrede skibet, sank. Teorien går på, at skibsbyggeren havde glemt at lægge sten som ballast. Pga vandets beskaffenhed kunne hun  hejses op.
Der var også besøg på Skansen, samt tivoliet Gröna Lund. Her vandt Rikke og Bent 2 kg. Marabou chokolade. Med 25 graders varme fik den også nogle frokoster på fortovsrestauranter, og et indørs specielt aftensmåltid. Besøg på en pizzarestaurent hvor indtaget blev kodet ind på kreditkort, og først skulle betales ved udgangen. Det var sjovt at prøve, også et "blomsterne" på bordene var "drys til maden". At klippe af "blomsterne" har vi dog ikke prøvet før.
Globen blev også besøgt. Fantastisk kæmpebyggeri med plads til ishockey, fodbold, koncerter med mere. Bent havde hørt der var 33. mio. i lotto denne uge. Han troede bestemt han havde vundet, nej. Til gengæld blev der alligevel guldregn over Jensen. 125 kr. i lotteri, 90 kr. i lotto. Samt 1.00o kr. ved at havde flest rigige på en 13-ner med VM-fodboldkampe. Det var der rigtig mange "eksperter" i Skovbakken der ikke kunne klare. Vi behøver ikke at vinde, men vi vil ikke slutte efter Bent.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.10 | 21:39

Jeg er flyttet, til Lindenborgvej 33 st. 8240 Risskov
i er velkommen, ring lide først,

Mvh
knud 23807703

...
17.10 | 19:20

Lis sender hilsen. Vi er overraskede, bedrøvede over et så langt sygdomsforløb du har haft til dato. Skriv venligst til os, hvor vi kan besøge dig. hilsen L+BJ

...
17.10 | 17:12

Ha Bent har du det godt, jeg har lide været på hospitalet i ca, 1 år.
med boldprop og hjertestop 2 gange,
har fået det bedre, sidder i kørestol. hils Lis

...
19.06 | 17:33

Kære Bent
Træls - MEN godt fordi min ungste broder er bedre stillet end dem der skulle have din "seng".
Mon der bliver - alligevel - vores brødretur?
KH Finn

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE