Hvil i fred Stig Farsø og Alice Christensen


 
Til minde om Stig Farsø der døde i en alder af blot 62 år. Født på Frederiksbjerg 01. oktober 1947
døde 19. april 2010 i hjemmet på Grøndalsvej 9 i Viby. Han tabte kampem mod kræften.

Stig var en jordnær, ærlig og flittig mand, der var karakteriseret ved impulsivitet, hjælpsomhed og smittende humør. Han var engageret i verden omkring sig og havde overskud til at involvere sig i mangt og meget strækkende sig fra politik til spirituelle spørgsmål. Verden i dag er lidt fattigere men vi der har kendt Stig kan ønske ham god rejse – han har fortjent det.

Jeg lærte først Stig at kende, da jeg for en snes år siden første gang deltog i Gamle (FDF) Drenges sommerlejr på sommerlejen Bogensholm, som for mange år siden blev opført til og for århusianske FDF'ere.
Jeg sad i bestyrelsen med Stig for "Gamle Drenge" frem til Stigs død. Et berigende kendskab og venskab blev det til. Stig var med sit smittende humør, sin fairnæs, og sin holdning om, at sagde man ja til noget måtte man også gå ind for opgaven med 100 procent fokus og koncentration.
Hans opgave på sommerlejren var som lejrchef et job han bestred med stor dygtighed og godt humør.
Det bliver underligt, når vi igen i juni skal på sommerlejr og Dannebrog går til tops, men uden Stig som chef. Det vil dog minde os om, at Stigs minde kun indeholder gode oplevelser.
Igennem lang tid havde Stig - som den sande fighter han var - kæmpet mod den sygdom, der startede i september 2009, men som ikke lod sig standse.
Stig blev bisat fra Ravnsbjerg Kirke fredag den 23. april 2010, med flere hundrede  deltagere, og som om Vor Herre ville vise Stig den sidste ære mens han var på jorden, brød solen frem da han sluttede livet her på jorden, nemlig da hans kiste blev placeret i Rustvognen.                Ære være Stig Farsøes minde

¤ ¤ ¤ ¤

                        †
Tirsdag 07. juni 2011 var der bisættelse af Alice Christensen fra Sct. Pauls Kirke. Meget få mennesker kan omtales som en engel. Det kan Alice. Hun levede et liv, hvor livsglæde, hjælpsomhed både privat og som frivillig leder og godt humør fulgtes ad.
Det er fra Gamle FDF'eres lejr Bogensholm og i køkkenet jeg fik glæde af at møde en engel. FDF 2. kreds blev en stor del af det hold, jeg som intendant på lejren fik som hjælpere i køkkenet, og hvor jeg lærte Alice at kende.
Som beskrevet ovenfor var det et møde der har sat sig fast i mit hjerte. Alice var ikke kommet på køkkentjans for at "feriere", men for at hjælpe. "Er der andet jeg kan lave nu var standardspørgsmålet når en opgave var løst.
Alice var en kvinde der ikke peb. Selv stærke smerter blev der ikke pebet over.
Andre har det jo værre end mig" var hendes holdning.
Det er kvinne med et langt liv i FDF-regi der er sovet fredfyldt ind på et hospice. Alice havde som udgangspunkt i FDF-arbejdet sit ståsted i FDF 2. kreds ved Sct. Pauls Kirken. Her blev det til lederjob, deltager på lejre som tante med mere.
Alice fik som sit eftermæle med hensyn til netværk en beskrivelse om, at det var bred. Ved mindekaffen efter bisættelsen som fandt sted  i ASA's klubhus kunne jeg konstatere det samme - skønt en deltager med begrænset indsigt i Alices netværk kunne jeg dog konstatere, at Bent Wackmann (tidligere stjernespiller hos "De Hvide") deltog, en jeg spiller kort med i Lystrup, flere fra Skovbakken, fra fodboldklubben Asa. En fodbolddommer, i sagens natur en del FDF'ere for nu at nævne en del af afdødes netvær.
En stjerne er slukket, men en jordisk Engel er hentet hjem til sin Gud, og har forvandlet sig til en guddommelig engel.
Det fortjener Alice Christensen.                  ÆRET VÆRE HENDES MINDE

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.10 | 21:39

Jeg er flyttet, til Lindenborgvej 33 st. 8240 Risskov
i er velkommen, ring lide først,

Mvh
knud 23807703

...
17.10 | 19:20

Lis sender hilsen. Vi er overraskede, bedrøvede over et så langt sygdomsforløb du har haft til dato. Skriv venligst til os, hvor vi kan besøge dig. hilsen L+BJ

...
17.10 | 17:12

Ha Bent har du det godt, jeg har lide været på hospitalet i ca, 1 år.
med boldprop og hjertestop 2 gange,
har fået det bedre, sidder i kørestol. hils Lis

...
19.06 | 17:33

Kære Bent
Træls - MEN godt fordi min ungste broder er bedre stillet end dem der skulle have din "seng".
Mon der bliver - alligevel - vores brødretur?
KH Finn

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE