Privat Dagpleje, Bakkedraget 10, Horne, 9850 Hirtshals

1 LEDIG PLADS PR. 1/6-2019
 
Ring 22358485, hvis du/I skal bruge en dagplejer og har lyst til at komme på et uforpligtende besøg Smiler stort
 

Privat dagpleje i Horne, 2 min kørsel fra motorvejen.

 

Min dagpleje har max. 5 børn, det giver en dejlig ro i hverdagen, hvilket giver en overskuelig hverdag, der er god tid til alle børn. Alle dage foregår på børnenes præmisser, her er ro og tid. 

Her prioriteres tumletid, leg og udvikling, tid til at skabe venskaber og lære at omgåes hinanden.

Dagene bliver krydret med små oplevelser, ude som inde. 

Vi tager på små og store ture ud af huset nu og da, vi er ikke en dagpleje der er på tur flere dage om ugen, da det først og fremmest ikke er et behov barnet har og for at skabe så lidt stress omkring barnet som muligt, så er der også bedre overskud til at tage på tur med mor og far når i har fri 🤗

Når vi tager på tur, tages børnene gerne med på råd når de bliver store nok til at fortælle hvad de har lyst til at vi skal lave og opleve. 

 

Færre smittekilder=færre sygedage.

I sparer ca. 800-1300 kr om måneden i forhold til Kommunal dagpleje eller vuggestue. Der ydes søskenderabat på samme vilkår som kommunalt.

 

Hvis det lyder som en mulighed for jeres barn, så ring til mig på 22358485 og aftal en tid til et uforpligtende besøg hvor i kan høre meget mere om hvad jeg kan tilbyde og få mulighed for at stille evt. spørgsmål i kunne have.

 
Lidt om mig:
 
Jeg hedder Janne Wiberg Jensen, jeg er 38 år, gift med Morten og sammen har vi 4 børn. Emma på 18, Rasmus og Lea på 16 og efternøleren Caya på 6 år.
Vi bor i et stort hus på Bakkedraget 10 i Horne, med masser af plads til at lege og tumle på. Huset er 100% røgfrit.
 
 
Jeg er oprindeligt uddannet salgsassistent, men har før jeg startede dagplejen, arbejdet som pædagogmedhjælper i 3 år. Jeg elsker at arbejde med børn og har derfor valgt at springe ud som privat dagplejer 1 August 2013 Smiler
 
Jeg vil løbende opdatere hjemmesiden med billeder og relevante oplysninger Smiler stort
 
Jeg har førstehjælpsbevis fra September 2016 Smiler