Dagbog
Om Tolleren Scooby

Lørdag d. 20/8-2011

Dagbogen bliver p.t. ikke opdateret. 🙂

Mandag d. 2/5-2010

Lørdag var Scooby for første gang med i Legoland. Det var lidt spændende hvordan han ville reagere på så mange mennesker, og så mange forskellige lyde. Men han tog det hele med ophøjet ro, ikke en lyd hele dagen. Han gik rigtig fint og roligt, bortset fra når der lå et stykke brød lige foran snuden på ham. Stod stille når vi gjorde og lagde sig roligt ned når vi holdt pause. Og så troede vi at det skulle være pause, men ikke helt. Jeg tror at alle der kunne lide hunde i Legoland kom for at hilse på. Bl.a. et par Tollerejere uden Toller. Den ene kunne ikke være med fordi den ville stresse alt for meget. Så vi følte rigtigt at vi havde en superhund og en meget fin repræsentant for racen. Skønt at have sin hund med, når den kan opføre sig sådan. Aldrig har Scooby fået så meget ros af så mange mennesker på een dag. Selv på en udendørs cafeterrasse bakkede han rumpen ind mellem to stole og lagde sig ned. Derfra havde han udsyn og kunne følge med i det hele. Den lå lige ved siden af min stol, og så kan man godt være en lidt stolt Tollerejer.   

Mandag d. 5/4-2010

Så fik vi endelig begyndt træningen igen i DCH (Det kniber stadig med at finde tid til Tollertræningen). Den første aften var lidt stressende for Scooby, nok fordi vi har haft en meget lang pause, men det gik faktisk OK. Den næste aften gik det helt fantastisk: Scooby gjorde faktisk alt, og han sagde ikke en lyd, intet piberi og ingen hyl. Han var næsten eksemplarisk. Den 3. aften gik igen rigtig godt, men denne gang med Tollerhyl, som kun Tollere kan. Han kunne da ikke vente på at det blev hans tur. Det er også svært når de andre løber lige for snuden af ham, 2 ad gangen (dirigeringsøvelse). - Så blev det Påske, og der var annonceret træning i Haunstrup, og endelig havde vi tid, men så blev træningen aflyst p.g.a. manglende tilmeldinger, ærgerligt. Så lavede vi bare lidt selvtræning på DCH's arealer. Igen en god oplevelse. Jeg tror at Scooby er ved at blive lidt mere voksen, så måske er der håb forude 🙂

Mandag d. 17/2-2010

Uha uha. Den gamle redaktør har holdt en lang pause. Træningen har heller ikke været så ofte som ønsket, desværre. Men nu er vi klar, og hvad sker der så? Kong Vinter har ødelagt vore sædvanlige træningspladser. "Det sker ba'r æ det der" . Men vi glæder os til at komme igang igen. Nu håber vi nemlig på at der bliver tid til træning igen, og energi. Scooby er nu 21 mdr. gl. og modnes stille og roligt. Så han er en dejlig ung hund, fuld af energi.

Søndag d. 4/5-2009

Onsdag aften havde vi den afsluttende træning på vores nuværende hold i DCH. Vi er ikke kommet så langt på antallet af øvelser, men det går efterhånden ret godt med det vi nu har lært. Så igen en positiv oplevelse. Scooby er knap så meget lømmel, som han har været. Som træneren udtrykte det: Du få en god hund - nej, du har en go' hund. Det kan man jo godt li' at høre.
Idag trænede vi så i Tollerklubben hvor vi også træner en del lydighed. Det gik også fint, synes jeg, endda over forventning, idet træneren f.eks. bad os sætte alle hundene af og gå 25m væk fra hundene. Det er ca. dobb. så langt som vi tidl. har prøvet, så jeg var lidt spændt på om Scooby vil blive. Det gjorde han. Hurrah. Derefter skulle vi igen sætte hundene af og derefter lave indkald. Det har vi heller ikke prøvet før, men det lykkedes. Han tøvede lidt, men kom så fint. Så skulle vi apportere en dummy. Det er først lige begyndt at gå den rigtige vej, så det var OK. Men, det er ikke succes det hele. Vi lod os "lokke" til et sidste forsøg, efter de to vellykkede forsøg - og det skulle vi ikke have gjort. Scooby var blevet presset meget idag, så nu stak han af, nu var det nok. Lidt ærgerligt, men overvejende en positiv oplevelse. Han er stadig kun 11 mdr. Så vi har tiden foran os.  🤩

Mandag d. 27/4-2009

🤔  I lørdags havde vi Scooby med i Jyllands Mini ZOO i Haunstrup. Det var godt nok en sindsoprivende dag for den lille hund. Først var der geder, så en hyæne, flere geder, giraffer, og en meget stor kamel, uha for et uhyre, ja - og så alle de mange andre dyr. Efterhånden som vi kom rundt tror jeg nok han slappede mere og mere af, og dog. I hvert tilfælde var han meget stille og rolig efter hjemkomsten. De mange indtryk havde tæret på kræfterne. Mon ikke det var en god tur, trods alt. Desværre har tiden/energien ikke lige været til ekstratræning i denne uge, så vi glæder os lidt til på onsdag hvor vi slutter af på vores nuværende træningshold i DCH.

Fredag d. 24/4-2009

Så har vi igen været til træning i DCH. Ja, vi træner jo hver onsdag på det nuværende hold, som hedder almen lydighed, det er holdet lige efter hvalpeholdet. Sidste træningsaften var bare en stor fornøjelse. Scooby var næsten en ren præmiehund. En rigtig god oplevelse. Enten er lømmelalderen ved at drosle ned, eller også har lidt ekstra træning i weekenderne båret frugt, hvem ved. Måske var det fordi der ikke var så mange andre hunde på holdet. Vi ved det ikke, men det vigtigste var også at det er gået frem på det seneste. Det betyder at vi fra maj starter på et nyt hold, så må vi se hvordan det så går.

Onsdag d. 11/3-2009

🤩Ja, så kom vi igang med træningen i både DCH og i Tollerklubben. I DCH skulle vi jo prøve kræfter med D-holdet. Desværre faldt det sammen med lømmelalderens indtog hos Scooby. Så efter 2 træninger i januar måned besluttede vi os til at rykke tilbage på fortsætterholdet. Det var rent ud sagt spild af tid, og måske lidt synd for de andre, at de skulle have os med. Vi prøvede også at træne i Tollerklubben i samme periode, med samme resultat. Vi har nu trænet i februar og marts på vores "nye hold", og sandelig om ikke at Scooby har fundet sit gamle jeg frem igen. Det er godt nok dejligt. Dog er han stadig interesseret i at opsøge de andre hunde, for at lege, hvis han få linen af. Så derfor træner vi nu med linen på det meste af tiden. Sidste weekend trænede vi både i DCH og Tollerklubben, og der brillerede han med at ville aportere, næsten da, for første gang. Så måske får vi også lært det engang.  

2.1.2009

Så fik vi overstået Nytårsaften. Det var jo lidt spændende at se hvordan den knap 7 mdr. gamle Scooby ville reagere på alt den larm. Men han bestod med glans, ingen panik eller problemer i øvrigt, han sov endda fra en del af larmen. Nogle få bjæf en gang imellem, det var alt. Det vigtigste var vel at han ikke viste tegn på at være bange. Han kunne også ignorere raketbrag, selvom vi var ude. Det var en dejlig oplevelse. Vi har tidligere haft en Golden Retriever, som på sine gamle dage blev bange for larm og tordenvejr, og det er altså ikke rart for hverken hund eller mennesker.

Nu er vi allerede begyndt at glæde os til at starte træningen i DCH igen. Før Jul gik vi på hvalpeholdet, men nu skal vi fortsætte på D-holdet. Det bliver spændende at se om vi kan klare det, for Scooby er så småt startet på "lømmelalderen", tror vi nok. Går det ikke må vi jo rykke ned på et andet hold, sammen med de andre fra hvalpeholdet. Vi træner også lidt i Tollerklubben når vi har tid, men det er ikke blevet til så meget endnu.

31.12.2008

Tollerklubben Midt -og Vestjylland havde arrangeret nytårsluftetur i Haunstrup. Det blev en super dejlig tur for både hunde og mennesker. I en flot natur i et dejligt vejr. Hundene hyggede sig gevaldigt, det var så dejligt at se. Efter lufteturen blev der serveret pandekager stegt over bål, UHM, og der var kaffe, småkager og slik. Tak for et godt initiativ. Hilsen Scooby.
🤩

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.03 | 15:18

Spørg SeaWest om prisen. Måske giver de Coronarabat p.t.

...
15.03 | 10:21

Super. Hvad er prisen pr. Overnatning

...
15.03 | 09:49

Kontakt SeaWest og oplys mit agentnr. SWT138H. De ved bedst lige nu. Ser ud til at være ledig 8.-12.4. Mit hus er nr. 138H.

...
15.03 | 09:36

Jeg mener huset i seawest

...
Du kan lide denne side