Beskivelse af nogle af de tidligere arrangementer
Torsdag den 25. januar 2007

Vi fik besøg af Socialdemokraternes ny partisekretær og medlem af EU parlamentet Henrik Damm Kristensen. Han fortalte om sit liv fra Vorbasse til Bruxelles/Christiansborg med diverse mellemstationer.

Mandag den 24. september 2007

Helle Thorning-Schmidt formand for Socialdemokraterne besøgte HKs Seniorklub i Vejle hvor hun talte om velfærd.
61 medlemmer overværede foredraget.

Torsdag den 13. december 2007

Hvad rager naboen os”

eller

”Hånden på hjertet. Hvorfor har vi det så skidt, når vi kunne have det så godt?

Her fik vi virkelig rørt lattermusklerne da der blev stillet skarpt på alle vi utilfredse, men til gengæld ret så selvtilfredse middelklasse danskere.

Onsdag den 9. januar 2008

Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen besøgte HKs seniorklub i Vejle.

Poul Nyrup fortalte om sit liv, dels om barndommen i Esbjerg og dels om sit politiske virke.

Torsdag den 5. marts 2009
 

Vi deltog i optagelsen til cafe Hack i Aarhus med Søren Dahl.

Vi havde fået 45 billetter og de blev revet væk.

 

Pris inkl. bus, underholdning og brunch 300 kr. 

De 2 kunstnere var:

Nils Malmros er læge og filminstruktør. Som filminstruktør står Nils Malmros bag en lang række af dansk film største succes'er. Han har således modtaget indtil flere Bodil-statuetter som anerkendelse for hans film. Af de mange succes'er kan nævnes "Drenge", "Kundskabens Træ", "Kærlighedens smerte" samt filmatiseringen af romanen "Barbara", og sidst "At kende sandheden". 
Mange af Nils Malmros' film indeholder erindringsstof fra barndoms- og ungdomstiden i Århus i 60'erne og 70'erne.

I anden time kommer den populære grønlandske sanger Julie Berthelsen.
Det er syv år siden, Julie Berthelsen blev skudt op på den hjemlige stjernehimmel via talentshowet Popstars. Noget hun i øvrigt stadig skal nive sig lidt i armen over. Men spørger man hende, hvor hun befinder sig om syv år, ligger svaret ikke ligefor. For som hun selv siger, har hun rigtig mange ønskebolde i luften

Onsdag den 31. oktober 2012

Folkemusik

 

Det er tilladt at synge med og danse, når en dansker og en waliser alias Davies Duo giver koncert. 
Faktisk er det svært at lade være.
For repertoiret består af kendte sange fra den walisiske, skotske, engelske og amerikanske folkemusiktradition som "Whiskey in the Jar", "Fields of Athemy", "Loch Lomond", "Streets of London", "What Have They Done to the Rain" og "Where Have All the Flowers Gone".
Dertil kommer blues, gospel, spirituals, Stones- og Clapton-numre samt melodier af den walisiske forsanger David Davies, der i snart 40 år har boet i Danmark.
Duoen, der blev dannet i 1996, spiller nemlig musik, som musikerne selv kan lide. At det samme gælder publikum, viser erfaringerne fra Skagen og andre danske festivaler som Strib og Tønder.
For selv om David Davies Band ikke er hverken til skrig, skrål eller store armbevægelser og altid sidder ned under koncerterne, formår musikerne at formidle deres spilleglæde til tilhørerne

Til Irsk Musik passer Irsk Stuvning. Så vi serverer en portion pr. person når vi starter.  Og måske kommer formanden med en whisky i pausen .

150 personer deltog i arrangementet.


30. november 2016
Havanna  er nu vendt hjem og vi glæder os til at hører om deres spændende togt.


Til søs med Mikkel Beha

Siden Mikkel Beha var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjningerne til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.08 | 17:12

Hej - jeg gik på efterløn 1. april og betaler 181 kr om måneden i kontingent til HK. Kan jeg blive medlem af seniorklubben?

...
01.07 | 19:22

Jeg vil gerne modtage programmet
Vh Ellen Margrethe Kanne

...
28.06 | 20:06

Jeg vil gerne modtage programmet

...
22.06 | 11:15

Jeg vil gerne modtage programmet.

...
Du kan lide denne side