Velkommen til vores hjemmeside

Frit fiskeri for juniorer
 

Er du junior i Hinnerup Lystfiskerforening har du adgang til rigtigt meget fiskevand. Ud over at fiske i HILF's vande, kan du gratis fiske i en række andre foreningers fiskevande. Du kan finde en oversigt over de foreninger, der stiller fiskevand til rådighed for juniorerne på Danmarks Sportsfiskerforbunds hjemmeside .

Er ikke medlem af Hinnerup Lystfiskerforening, men i stedet juniormedlem af en anden forening under Danmarks Sportsfiskerforbund gælder dette tilbud også en del af Hinnerup Lystfiskerforenings vand.

Det fiskevand, som er fælles for de tre foreninger Hinnerup Lystfiskerforening, Hadsten Lystfiskeriforening og Århus Lystfiskerforening, er stillet frit tilgængeligt for alle juniormedlemmer af foreninger under DSF. Dit medlemskort til Danmarks Sportsfiskerforbund giver dig adgang til fiskeriet og skal selvfølgelig medbringes under fiskeri.

Større grupper, f.eks på foreningstur bedes kontakte Hinnerup Lystfiskerforening inden turen. Til gengæld vil vi stille en guide til rådighed, hvis det er muligt.

Du skal dog huske at hente en kortmappe over fiskevandet, og holde dig ajour med ændringer i kortmappen. Du kan hente kortmappen under kortknappen.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE