2010

Ja, så er et nyt år begyndt. Vi er meget glade for at bo i vores nye rækkehus, hvor der er masser af plads i forhold til, hvor vi boede før. Lige nu er der masser af sne i haven, så helhedsindtrykket er HVIDT, men vi glæder os til foråret, hvor alle de blomsterløg vi lagde i jorden i efteråret forhåbentlig vil forvandle haven til det vildeste blomsterflor  og sætte kulør på haven igen.
Ingen ved jo, hvad 2010 vil bringe, men helt sikkert er det, at Emma til juni afslutter sin karriere i Den danske Folkeskole og til august flytter ind på et slot - ikke et hvilket som helst slot, men 'Slottet', som Tølløse Slots Efterskole i daglig tale kaldes, hvor hun skal gå i 10. klasse. Det glæder hun sig meget til. Det gør resten af familien også på hendes vegne, men vi kommer til at savne hende . Nå, lige nu er der heldigvis læææænge til august.....
Vi opdaterer ikke hjemmesiden så tit, men af og til vil du kunne finde billeder og videoer fra hverdag, ferier, fest og fødselsdage og læse lidt om, hvad vi går og laver.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE